Burger med kylling og bacon

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Burger med kylling og bacon

  • 20 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 2 burgerboller (grove)
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 4-8 blade hovedsalat
  • ½ tomat
  • ¼ agurk
  • ½ pk. Pålækker Kyllingefilet
  • ½ pk. Tulip Færdigstegt Bacon
  • ¼ rødløg
  • 20 g skæreost
Print opskrift

Fremgangsmåde

Burgerbollen deles og smøres med mayonnaise.

Hovedsalaten lægges på bunden og derefter tomat og agurk i skiver.

Kyllingefilet og bacon kommes i burgeren, rødløg i ringe og ost kommes på toppen og der lukkes med låget af burgerbollen.

Lignende opskrifter

Røget rullepølse med agurk, sky og karse

Roastbeef med sprød grønkål og granatæble

Pastasalat med skinke, cherrytomater og ærter

Produkter