Burger med kylling og bacon

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Burger med kylling og bacon

  • 20 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 2 burgerboller (grove)
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 4-8 blade hovedsalat
  • ½ tomat
  • ¼ agurk
  • ½ pk. Pålækker Kyllingefilet
  • ½ pk. Tulip Færdigstegt Bacon
  • ¼ rødløg
  • 20 g skæreost
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Burgerbollen deles og smøres med mayonnaise.

Hovedsalaten lægges på bunden og derefter tomat og agurk i skiver.

Kyllingefilet og bacon kommes i burgeren, rødløg i ringe og ost kommes på toppen og der lukkes med låget af burgerbollen.

Lignende opskrifter

Spinatvafler med leverpostej

samt røget filet, grønne asparges og karse

Rugklapper med Tulip Pålækker Sønderjysk Spegepølse

Røget mørbrad med julesalat, svampe og pinjekerner

Produkter