Burgermed kylling og bacon

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Burgermed kylling og bacon

  • 20 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 2 burgerboller (grove)
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 0,25 hovedsalat
  • 0,5 tomat
  • 0,25 agurk
  • 50 g Pålækker Kyllingefilet
  • 20 g Tulip Færdigstegt Bacon
  • 0,25 rødløg
  • 20 g skæreost
Print opskrift

Fremgangsmåde

BURGER: 
Burgerbollen deles og smøres med mayonnaise.

Hovedsalaten lægges på bunden og derefter tomat og agurk i skiver.

Kyllingefilet og bacon kommes i burgeren, rødløg i ringe og ost kommes på toppen og der lukkes med låget af burgerbollen.

Sliced pålæg  (2)

Kylling med peberkant

Til Pålækker Kyllingefilet bruger vi udelukkende kyllingefilet af bedste kvalitet, som vi koger i flere trin. Under kogningen udvikler kødet sine fine smagsnuancer.Vi slutter af med at rulle kyllingefileten i en specielt udvalgt peberblanding. Som altid skærer vi Pålækker i ekstra tykke skiver – naturligvis uden fosfat og andre unødvendige tilsætningsstoffer.