Bruschetta med kylling Med ristet bacon, peberfrugt og forårsløg
- 30 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 4 skiver Tulip Bacon i skiver
- 2 skiver focaccia-brød
- 2 spsk. god olivenolie
- 8 skiver Tulip Pålækker Sandwich Kylling & Bacon, skåret i halve
- ¼ rød peberfrugt, skåret i tern
- 1 spsk. forårsløg, snittet fint
- 8 kviste frisk koriander
- 1 tsk. rapsolie
- 1 tsk. hvidvinseddike
- Et par dråber tabascosauce
- ½ tsk. røget paprika
- Salt og peber
Sådan tilbereder du retten
Byg dit smørrebrød på dit yndlingsrugbrød enten fra bageren eller supermarkedet. Du kan også bage det selv – find opskrift på rugbrød her.
- Tænd ovnen ved 180 °C.
- Læg baconskiverne på en bageplade beklædt med bagepapir, og rist dem i ovnen indtil de er gyldne og sprøde, ca. 25 min.
- Lad de ristede baconskiver køle på et stykke køkkenrulle.
- Rist imens brødet på begge sider på en varm pande i olivenolien.
- Fjern panden fra varmen og lad brødene hvile heri.
- Vend kyllingeskiverne nænsomt sammen med peberfrugt, forårsløg, koriander, rapsolie, hvidvinseddike og tabascosauce i en skål.
- Smag til med salt og peber.
- Fordel salaten på de lune brød og top med sprøde skive af bacon.
- Drys med et let drys røget paprika.
- Velbekomme!
Tips
Har du travlt og gerne vil slippe for rengøring af ovn, så skulle du tage og prøve vores Tulip Stegt Bacon i skiver. Det er dejlig nemt og smager skønt.
Serveringsforslag
Bruschetta med kylling og bacon er en alsidig mad, og den er især et hit til større frokoster, hvor du kan blande toppingen i forvejen og først samle retten, når den skal serveres. Du kan eksempelvis servere den sammen med en salat til påskefrokosten, eller som en del af et stort tapasbord.
Få mere inspiration til påskefrokosten
Glæd dig til at åbne madpakken
Forkæl dig selv med en god madpakke, som du glæder dig til at åbne hele arbejds- eller skoledagen igennem. Når det kommer til madpakken, er variation enormt vigtigt. Derudover gør de små ting, som gnavegrønt, kiks, nødder eller juice, at madpakken lige bliver lidt mere lækker.
Tager du bruschetta med kylling og bacon med på madpakke, anbefaler vi, at du opbevarer topping og brød hver for sig og først samler bruschettaen, når du skal nyde den. På den måde holder den sig sprød og lækker.