Bruschetta med spicy kyllingesalat og ristet baconEt hit til frokosten

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Bruschetta med spicy kyllingesalat og ristet baconEt hit til frokosten

  • 30 min.
  • 2 personer

Ingredienser

Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Byg dit smørrebrød på dit yndlingsrugbrød enten fra bageren eller supermarkedet. Du kan også bage det selv – find opskrift på rugbrød her.

  • Tænd ovnen ved 180 °C.
  • Læg baconskiverne på en bageplade beklædt med bagepapir, og rist dem i ovnen indtil de er gyldne og sprøde, ca. 25 min.
  • Lad de ristede baconskiver køle på et stykke køkkenrulle.
  • Rist imens brødet på begge sider på en varm pande i olivenolien.
  • Fjern panden fra varmen og lad brødene hvile heri.
  • Vend kyllingeskiverne nænsomt sammen med peberfrugt, forårsløg, koriander, rapsolie, hvidvinseddike og tabascosauce i en skål.
  • Smag til med salt og peber.
  • Fordel salaten på de lune brød og top med sprøde skive af bacon.
  • Drys med et let drys røget paprika.
  • Velbekomme!


Tips

Har du travlt og gerne vil slippe for rengøring af ovn, så skulle du tage og prøve vores Tulip Stegt Bacon i skiver. Det er dejlig nemt og smager skønt.