
Bruschetta med spicy kyllingesalat og ristet baconEt hit til frokosten
- 30 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 4 skiver Tulip Bacon i skiver
- 2 skiver focaccia-brød
- 2 spsk. god olivenolie
- 8 skiver Tulip Pålækker Sandwich Kylling & Bacon, skåret i halve
- ¼ rød peberfrugt, skåret i tern
- 1 spsk. forårsløg, snittet fint
- 8 kviste frisk koriander
- 1 tsk. rapsolie
- 1 tsk. hvidvinseddike
- Et par dråber tabascosauce
- ½ tsk. røget paprika
- Salt og peber
Sådan tilbereder du retten
Byg dit smørrebrød på dit yndlingsrugbrød enten fra bageren eller supermarkedet. Du kan også bage det selv – find opskrift på rugbrød her.
- Tænd ovnen ved 180 °C.
- Læg baconskiverne på en bageplade beklædt med bagepapir, og rist dem i ovnen indtil de er gyldne og sprøde, ca. 25 min.
- Lad de ristede baconskiver køle på et stykke køkkenrulle.
- Rist imens brødet på begge sider på en varm pande i olivenolien.
- Fjern panden fra varmen og lad brødene hvile heri.
- Vend kyllingeskiverne nænsomt sammen med peberfrugt, forårsløg, koriander, rapsolie, hvidvinseddike og tabascosauce i en skål.
- Smag til med salt og peber.
- Fordel salaten på de lune brød og top med sprøde skive af bacon.
- Drys med et let drys røget paprika.
- Velbekomme!
Tips
Har du travlt og gerne vil slippe for rengøring af ovn, så skulle du tage og prøve vores Tulip Stegt Bacon i skiver. Det er dejlig nemt og smager skønt.