
Bowl med kogt quinoa, Tulip Pålækker Røget Mørbradsamt rød spidskål, hytteost, edamamebønner og chili mayo
- 20 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 1 pk Tulip Pålækker Røget Mørbrad
- 100 g quinoa
- 200 g hytteost
- 100 g rød spidskål
- 200 g edamame bønner, optøet
- 20 g spirer- hvidløg/lucerne/bønne
- 10 g sort sesam
- Chili mayo efter behov
- 1 stk. grapefrugt
- 2 skeer
- Sund Snackbar
Sådan tilbereder du retten
Kog Quinoa efter forskriften på emballagen og lad det afkøle. Snit rød spidskål i strimler.
Pak 2 stk. ”to go” bowls.
Kom kogt quinoa i hver bowl, top i bunker med de øvrige ingredienser rundt i kanten.
Top med foldede skiver af Tulip Pålækker Røget Mørbrad, spirer, sort sesam og lav til sidst streger af chili mayo på tværs af hele bowlen.
Tips
Hvis man ikke har chili mayo kan anden sauce også bruges eller cremefraiche naturel.

Røget Mørbrad
Krydret og røget over bøgeflis
Til Pålækker Røget Mørbrad bruger vi fint afpudset svinemørbrad. For at give dybde i smagen salter vi mørbraden og ryger den over bøgeflis. Resultatet giver det gode bid med en fin afstemt røgsmag.
Se produkt