Bowl med kogt quinoa, Tulip Pålækker Røget Mørbradsamt rød spidskål, hytteost, edamamebønner og chili mayo

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Bowl med kogt quinoa, Tulip Pålækker Røget Mørbradsamt rød spidskål, hytteost, edamamebønner og chili mayo

  • 20 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 1 pk Tulip Pålækker Røget Mørbrad
  • 100 g quinoa
  • 200 g hytteost
  • 100 g rød spidskål
  • 200 g edamame bønner, optøet
  • 20 g spirer- hvidløg/lucerne/bønne
  • 10 g sort sesam
  • Chili mayo efter behov
Madpakketilbehør
  • 1 stk. grapefrugt
  • 2 skeer
  • Sund Snackbar
Print opskrift

Bowls er dejlig nemme at anrette og ser indbydende ud. Velbekomme!

 


Sådan tilbereder du retten

Kog Quinoa efter forskriften på emballagen og lad det afkøle. Snit rød spidskål i strimler.
Pak 2 stk. ”to go” bowls.
Kom kogt quinoa i hver bowl, top i bunker med de øvrige ingredienser rundt i kanten.

Top med foldede skiver af Tulip Pålækker Røget Mørbrad, spirer, sort sesam og lav til sidst streger af chili mayo på tværs af hele bowlen.

 


Tips

Hvis man ikke har chili mayo kan anden sauce også bruges eller cremefraiche naturel.

Røget mørbrad (1) (1)

Røget Mørbrad

Krydret og røget over bøgeflis

Til Pålækker Røget Mørbrad bruger vi fint afpudset svinemørbrad. For at give dybde i smagen salter vi mørbraden og ryger den over bøgeflis. Resultatet giver det gode bid med en fin afstemt røgsmag.

Se produkt