Bentobox med Tulip Pålækker Kyllingfiletm/peber, ris og edamamebønner

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Bentobox med Tulip Pålækker Kyllingfiletm/peber, ris og edamamebønner

  • 10 min.
  • 1 person

Ingredienser

  • 3 skiver Tulip Pålækker Kyllingefilet m/peber
  • 75 g kogte kolde ris
  • 2 spsk. Teriaky sauce
  • 50 g peberfrugt
  • 75 g edamamebønner i bælg
  • 1 hjemmebagt pitabrød
  • 25 g cashewnødder
  • 100 g honning eller vandmelon
Madpakketilbehør
  • Gaffel i genbrugsmateriale
  • Appelsin i både
  • Blå druer
  • Vanddunk med mynte
Print opskrift

Nem og lækker ret til madpakken.

 


Sådan tilbereder du retten

Skær peberfrugt i strimler. Skær Tulip Pålækker Kyllingfilet m/peber i halve. Skær melon i både. Bland kogte kolde ris med Teriaky sauce. Fyld de øvrige rum op med 3 skiver Tulip Pålækker Kyllingfilet m/peber i halve, edamamebønner, cashewnødder og melon. Pak pitabrødet ind separat.

 


Tips

Man kan også tage en lille bøtte med soyasauce med.

Lignende opskrifter

Pitabrød med hamburgerryg og ærtespirer

Rugbrød med Kylling med tomat og timian

Salat bowl med hummus og Tulip Pålækker Roastbeef

Sliced pålæg  (2)

Kyllingebryst

Med groft peber

Til Pålækker Kyllingebryst bruger vi udelukkende kyllingefilet af bedste kvalitet, som vi koger i flere trin. Under kogningen udvikler kødet sine fine smagsnuancer. Vi slutter af med at rulle kyllingefileten i en specielt udvalgt peberblanding. Som altid skærer vi Pålækker i ekstra tykke skiver – naturligvis uden fosfat og andre unødvendige tilsætningsstoffer.

Se produkt