Bentobox med Tulip Pålækker Kyllingfiletm/peber, ris og edamamebønner

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Bentobox med Tulip Pålækker Kyllingfiletm/peber, ris og edamamebønner

  • 10 min.
  • 1 person

Ingredienser

  • 3 skiver Tulip Pålækker Kyllingefilet m/peber
  • 75 g kogte kolde ris
  • 2 spsk. Teriaky sauce
  • 50 g peberfrugt
  • 75 g edamamebønner i bælg
  • 1 hjemmebagt pitabrød
  • 25 g cashewnødder
  • 100 g honning eller vandmelon
Madpakketilbehør
  • Gaffel i genbrugsmateriale
  • Appelsin i både
  • Blå druer
  • Vanddunk med mynte
Print opskrift

Nem og lækker ret til madpakken.

 


Sådan tilbereder du retten

Skær peberfrugt i strimler. Skær Tulip Pålækker Kyllingfilet m/peber i halve. Skær melon i både. Bland kogte kolde ris med Teriaky sauce. Fyld de øvrige rum op med 3 skiver Tulip Pålækker Kyllingfilet m/peber i halve, edamamebønner, cashewnødder og melon. Pak pitabrødet ind separat.

 


Tips

Man kan også tage en lille bøtte med soyasauce med.