
Bentobox med Tulip Pålækker Kyllingfiletm/peber, ris og edamamebønner
- 10 min.
- 1 person
Ingredienser
- 3 skiver Tulip Pålækker Kyllingefilet m/peber
- 75 g kogte kolde ris
- 2 spsk. Teriaky sauce
- 50 g peberfrugt
- 75 g edamamebønner i bælg
- 1 hjemmebagt pitabrød
- 25 g cashewnødder
- 100 g honning eller vandmelon
- Gaffel i genbrugsmateriale
- Appelsin i både
- Blå druer
- Vanddunk med mynte
Sådan tilbereder du retten
Skær peberfrugt i strimler. Skær Tulip Pålækker Kyllingfilet m/peber i halve. Skær melon i både. Bland kogte kolde ris med Teriaky sauce. Fyld de øvrige rum op med 3 skiver Tulip Pålækker Kyllingfilet m/peber i halve, edamamebønner, cashewnødder og melon. Pak pitabrødet ind separat.
Tips
Man kan også tage en lille bøtte med soyasauce med.