Bagel med Tulip Pålækker Kalkunbryst

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Bagel med Tulip Pålækker Kalkunbryst

  • 10 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 2 stk. bagels
  • 2 spsk. persillepesto
  • 8 skiver Tulip Pålækker Kalkunbryst
  • 4 skiver mild ost
  • 6 stk. radiser
Madpakketilbehør
  • Ekstra hele radiser
  • Gulerodsstave
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Skær bagels i halve og smør dem med persillepesto.

Fordel 4 skiver Tulip Pålækker Kalkunbryst til hver bagel og derefter 2 skiver ost til hver.

Skyl og skær radiserne i halve og læg dem på osten. Luk bagels og pak dem passende ind.

Læg dem i madkassen. Tilføj madpakketilbehør.

Lignende opskrifter

Roastbeef med rødbedesalat og valnødder

Pitabrød med Tulip Pålækker Røget Skinke

Nudelsalat med roastbeef pålæg

Røget Kalkunbryst

Kalkunbryst

Varmrøget over bøgeflis

Til Pålækker Kalkunbryst bruger vi udelukkende kalkunbryst af bedste kvalitet, som vi koger i flere trin. På den måde får det sin gode smag og bliver perfekt mørt. Som altid skærer vi Pålækker i ekstra tykke skiver – naturligvis uden fosfat og andre unødvendige tilsætningsstoffer.

Se produkt