
Bagel med Tulip Pålækker Kalkunbryst
- 10 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 2 stk. bagels
- 2 spsk. persillepesto
- 8 skiver Tulip Pålækker Kalkunbryst
- 4 skiver mild ost
- 6 stk. radiser
- Ekstra hele radiser
- Gulerodsstave
Sådan tilbereder du retten
Skær bagels i halve og smør dem med persillepesto.
Fordel 4 skiver Tulip Pålækker Kalkunbryst til hver bagel og derefter 2 skiver ost til hver.
Skyl og skær radiserne i halve og læg dem på osten. Luk bagels og pak dem passende ind.
Læg dem i madkassen. Tilføj madpakketilbehør.

Kalkunbryst
Varmrøget over bøgeflis
Til Pålækker Kalkunbryst bruger vi udelukkende kalkunbryst af bedste kvalitet, som vi koger i flere trin. På den måde får det sin gode smag og bliver perfekt mørt. Som altid skærer vi Pålækker i ekstra tykke skiver – naturligvis uden fosfat og andre unødvendige tilsætningsstoffer.
Se produkt