Bagel med Tulip Pålækker Kalkunbryst

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Bagel med Tulip Pålækker Kalkunbryst

  • 10 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 2 stk. bagels
  • 2 spsk. persillepesto
  • 8 skiver Tulip Pålækker Kalkunbryst
  • 4 skiver mild ost
  • 6 stk. radiser
Madpakketilbehør
  • Ekstra hele radiser
  • Gulerodsstave
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Skær bagels i halve og smør dem med persillepesto.

Fordel 4 skiver Tulip Pålækker Kalkunbryst til hver bagel og derefter 2 skiver ost til hver.

Skyl og skær radiserne i halve og læg dem på osten. Luk bagels og pak dem passende ind.

Læg dem i madkassen. Tilføj madpakketilbehør.

Røget Kalkunbryst

Kalkunbryst

Varmrøget over bøgeflis

Til Pålækker Kalkunbryst bruger vi udelukkende kalkunbryst af bedste kvalitet, som vi koger i flere trin. På den måde får det sin gode smag og bliver perfekt mørt. Som altid skærer vi Pålækker i ekstra tykke skiver – naturligvis uden fosfat og andre unødvendige tilsætningsstoffer.

Se produkt