Baconleverpostej med blandede svampe og sprød bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Baconleverpostej med blandede svampe og sprød bacon

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

RUGBRØD
  • 1 pakke Tulip Bacon Leverpostej
  • 4 skiver frisk rugbrød
SVAMPE
  • 1 pakke blandede svampe
  • Olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • Salt og peber
ANRETNING
  • 1 pakke bacon i skiver
  • Råsyltede beder
  • Frisk basilkum
Print opskrift

Intet er mere klassisk på det kolde bord end leverpostej.
Den kan bringe minder frem og være virkelig savnet på ferier i udlandet...
Og er den som Tulip Baconleverpostej rørt med den originale Tulip Bacon, så bliver den ikke meget bedre...
Nyd den med ekstra bacon og svampe.

 


Fremgangsmåde

RUGBRØD

Udstik skiver af groft rugbrød fra bageren og smør med Tulip Bacon Leverpostej.

SVAMPE

Rist svampe i olivenolie med lidt hvidløg, salt og peber til de er gyldne.

ANRETNING

Anret brødet med svampe og sprøde skiver af ovnstegt bacon.

Pynt med tynde skiver af råsyltede beder og frisk basilikum.