Baconleverpostej med champignon og bacon

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Baconleverpostej med champignon og bacon

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

Print opskrift

Lun leverpostej med champignon og bacon

Rugbrød med varm leverpostej, smørstegte champignon og sprød bacon er en klassiker, både børn og voksne kan være med på. Toppet op med syltede beder og frisk basilikum, går smagene op i en højere enhed.

Lun leverpostej med champignon og bacon er fast inventar på julefrokostbordet, men kan også være lækkert på et brunchbord eller som smørrebrød til frokost.

 


Sådan tilbereder du retten

  • Rens svampene, og steg dem i smør med lidt hvidløg, salt og peber til de er gyldne og bløde.
  • Steg baconen sprød på en pande, og varm leverpostejen i ovnen ved 200 grader i 7-8 minutter.
  • Smør rugbrødet med lun leverpostej, og anret med svampe og bacon.
  • Pynt med tynde skiver af råsyltede beder og frisk basilikum.
  • Velbekomme!

 


Tips

Serveringsforslag

Du kan også benytte cornichoner i stedet for syltede beder.

Få +25 opskrifter på smørrebrød

Får du gæster, eller vil du blot forkæle familien? Uanset anledningen vækker hjemmelavet smørrebrød ofte stor begejstring. Find opskrifter på både klassisk smørrebrød og nytænkende variationer i vores store opskriftunivers.

Få flere smørrebrødsopskrifter