Baconleverpostej med blandede svampe og bacon - en opskrift med pålæg fra Tulip

Baconleverpostejmed blandede svampe og bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Baconleverpostejmed blandede svampe og bacon

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pakke Tulip Bacon Leverpostej
  • 4 skiver frisk rugbrød
  • 1 pakke blandede svampe
  • Olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • 1 pakke bacon i skiver
  • Råsyltede beder
  • Frisk basilkum
Print opskrift

Intet er mere klassisk på det kolde bord end leverpostej.
Den kan bringe minder frem og være virkelig savnet på ferier i udlandet...
Og er den som Tulip Baconleverpostej rørt med den originale Tulip Bacon, så bliver den ikke meget bedre...
Nyd den med ekstra bacon og svampe.


Fremgangsmåde

RUGBRØD: 
Udstik skiver af groft rugbrød fra bageren og smør med Tulip Bacon Leverpostej.

SVAMPE: 
Rist svampe i olivenolie med lidt hvidløg, salt og peber til de er gyldne.

ANRETNING: 
Anret brødet med svampe og sprøde skiver af ovnstegt bacon.

Pynt med tynde skiver af råsyltede beder og frisk basilikum.