Æg og bacon

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Æg og bacon

  • 30 min.
  • 1 person

Ingredienser

TOAST
  • 1 skive sandwichbrød
TOMAT & CHAMPIGNON
  • 1 tomat
  • 2 champignoner
  • 1 tsk. olie
BACON
  • 2 skiver bacon
  • 1 tsk. olie
PØLSER
  • 2 stk. små pølser, engelsk type
BAKED BEANS
  • 70 g baked beans fra dåse
SCRAMBLED EGGS
  • 1 stort æg
  • Salt
  • Smør
PYNT
  • Hakket persille
SERVERING
  • Ketchup
KØKKENREDSKABER
  • Køkkenrulle
Print opskrift

Æg & Bacon - så tænker man på English Breakfast, men mange, f.eks. hotel- og "bed and breakfast"-logerende har oplevet adskillige varianter af dette begreb.

Hvad bliver man spist af med? Selvfølgelig skal der være kaffe & juice samt bacon & æg. Men så er der alt det andet.

Til Full English Breakfast serveres der skiver af back bacon, røræg, baked beans, stegte små pølser, stegte champignoner, stegte tomater, toast, ketchup, Worchestershire sauce og naturligvis appelsinjuice, te eller kaffe.

 

Find alle de bedste brunch opskrifter fra Tulip lige her.

 


Sådan tilbereder du retten

TOAST:
Rist en skive sandwichbrød eventuelt på en tør pande.

TOMAT & CHAMPIGNON:
Skær tomat midt over. 
Børst champignoner og skær dem i halve.
Svits champignoner i fedtstof på en pande, mens der røres. Tag champignonerne fra.

BACON:
Steg baconskiver på en meget varm pande i lidt olie til de er sprøde og gyldne.
Afdryp de stegte baconskiver på et stykke køkkenrulle. Hæld stegefedtet fra i en skål.
Tør panden af med køkkenrulle.

PØLSER:
Steg pølser gyldne i bacon stegefedt. Vend dem undervejs.
Læg de halve tomater ved.

BAKED BEANS:
Varm baked beans i en gryde.

SCRAMBLED EGGS:
Pisk æg med et lille drys salt i en skål. Smelt smørret på en pande.
Hæld æggeblandingen på panden og rør langsomt rundt i massen, mens den størkner (blandingen skal stadig være gylden og blød).

SERVERING:
Anret pølse og baconskiver med baked beans, scrambled eggs, toast, stegte halve tomater og champignoner.
Drys eventuelt med hakket persille.
Servér med tomatketcup.