Vegetarisk brunch med Tulip Veggie Bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Vegetarisk brunch med Tulip Veggie Bacon

  • 45 min.
  • 4 personer

Ingredienser

RØDE LINSER OG SPINAT
  • 1 dl røde linser
  • 5 dl vand
  • 200 g frisk spinat
  • Smør
SCRAMBLED EGGS OG BACON
  • 6 æg
  • Smør
  • 1 pk. Tulip Veggie Bacon
  • Olie til stegning
ANRETNING
  • 2 avocadoer
  • 1-2 tsk. citronsaft
  • Cayennepeber eller paprika
  • 1 lille finthakket rødløg eller skalotteløg
  • Purløg eller persille
  • Frisk frugt
  • Godt brød
  • Salt
  • Peber
Print opskrift

Hvad har dig og vennerne altid manglet i en vegetarisk brunch? Hvis du lige nu tænker bacon, er du landet det rigtige sted! I denne vegetariske opskrift har vi kombineret de sprøde skiver af vores vegetariske alternativ til bacon, Tulip Veggie Bacon, med scrambled eggs, avocadoer, spinat, røde linser, brød og frisk frugt.

Læs mere om tilberedning af Tulip Veggie Bacon og mest stillede spørgsmål her

 


Fremgangsmåde

RØDE LINSER OG SPINAT

Skyl de røde linser godt i koldt vand.

Kog linserne i ca. 20 minutter i en gryde med 5 dl vand og 1 tsk. salt.

Når linserne er kogt møre, hældes de i en sigte, så vandet kan dryppe fra.

Skyl spinaten og steg spinaten kort på en varm pande med lidt smør til spinaten ”netop” falder sammen.

Smag til med salt og peber.

SCRAMBLED EGGS OG BACON

Slå æggene ud i en skål og pisk dem sammen.

Varm en pande op til middel varme med lidt smør og hæld æggemassen på panden. Krydr med salt og peber.

Omrør æggemassen hele tiden, til den har den rigtige konsistens, og tag den straks af varmen og over på en tallerken, så den ikke bliver tørt og kedeligt.

Steg Tulip Veggie Bacon-skiverne på en varm pande med smagsneutral olie i 2-3 minutter på hver side, til de er blevet gyldne og sprøde.

Tag dem af varmen og skær hver skive i 4-5 grove stykker.

ANRETNING

Anret spinaten på 4 tallerkner og drys med 1 spsk. røde linser over spinaten på hver tallerken.

Del avocadoerne på langs og fjern stenen. Tag kødet ud i ét stykke med en ske og skær de halverede avocadoer i tynde skiver.

Tag de udskårne avocadoer og bred dem ud som en vifte. Dryp lidt citronsaft på avocadoerne og drys med paprika eller cayennepeber, salt og peber.

Anret scrambled eggs med lidt finthakket løg, purløg eller persille og den sprøde Tulip Veggie Bacon.

Servér brunchen med frisk frugt og godt brød.

Andre vegetariske opskrifter

Club Sandwich med Tulip Veggie Bacon og vegetarisk kylling

Burger med plantefars og Tulip Veggie Bacon

Avocado-toast med Tulip Veggie Bacon

Nyhed: Tulip Veggie Bacon

Læs mere om Tulip Veggie Bacon

Andre opskrifter med Tulip Bacon

Club-sandwich

Focaccia med bacon, squash og ost

Speltsalat

med bacon og spinat

Tulip Veggie Bacon

Tulip Veggie Bacon

Røget over bøgeflis

Tulip Veggie Bacon er et vegetarisk alternativ til bacon, der er 100% plantebaseret og indeholder ærte- og kartoffelprotein. Tulip Veggie Bacon er uden tilsat soja og røget over bøgeflis. Denne vegetariske bacon tilfører derfor en god smag af røg og salt til alle dine retter. Anvend Tulip Veggie Bacon som almindelig bacon.

Se produkt