Vår omelet med små marinerede salater og sprød bacon

Forårs omeletmed små marinerede salater og sprød bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Forårs omeletmed små marinerede salater og sprød bacon

  • 50 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 250 g Bacon i skiver
  • 12 Æg
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • 1,25 dl Rapsolie
  • 10 g Grov sennep
  • 10 g Sherryeddike
  • 10 g Tomatpure
  • 1 Skalotteløg
  • 80 g Blandet spæde salater
Print opskrift

Fremgangsmåde

TILBEREDNING: 
Steg bacon sprødt på en varm pande.

VINAIGRETTEDRESSING: 
Til vinaigretten piskes 1 dl koldpresset rapsolie, sennep, sherryeddike, tomatpure og finthakket skalotteløg grundigt sammen til en ensartet masse.


OMELET: 
Der anvendes 3 æg per omelet.

De 3 æg piskes godt sammen og der tilsættes salt og peber.

På en mellemvarm pande tilsættes 1 spsk. olie og æggemassen. Herefter omrøres massen til æggene har konsistens, hvorefter omeletten foldes.


Den færdige omelet anrettes med bacon og salat pyntet med urter og blomster samt dressing.