Tortellini med flødesovsvendt i porre og bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Tortellini med flødesovsvendt i porre og bacon

  • 4 personer

Ingredienser

  • 250 g Tulip Bacon i tern
  • 1 porre
  • 2 pk. friske tortellini med skinke og ost
FLØDESOVS
  • 1 spsk. smør
  • 2 spsk. hvedemel
  • 5 dl fløde
  • 2 dl revet parmesan
  • Salt og peber
Print opskrift

Opskriften du finder herunder er på tortellini med flødesovs, hvor du vender det hele med porre og topper med bacon.


Fremgangsmåde

Steg baconternene på en varm pande til de er sprøde og læg dem derefter på et stykke køkkenrulle.

Skær porren med et snit i længderetningen, og skyl den grundigt. Skær porren i 2 cm brede skiver.

Kog tortellini jf. instruktionen på pakken. Kog porreskiverne sammen med tortellini, og hæld vandet fra, når det er klar. 

FLØDESOVS:

Smelt smørret i en gryde. Bland hvedemel sammen med det smeltede smør, så det bliver til en smørbolle og tilsæt derefter fløden under konstant omrøring. 

Kog forsigtigt op og smag til med parmesan, salt og peber.

Vend tortellini, porre og flødesovs sammen og drys de sprøde bacontern på toppen.

Nyhed: Tulip Stegt Bacon

Klar til brug – direkte fra pakken

Lignende opskrifter

Rødbedesalat
Hjemmerørt mayonnaise med bacon
tapasmarmelade med æble og bacon

Produkter