Havtaske på spyd med bacon og salat
- 1 t. 0 min.
- 10 personer
Ingredienser
- 1 kg havtaskefilet uden skind
- 3 dl hvidvin
- 1 tsk. stødt koriander
- 1 tsk. stødt ingefær
- 10 knivspids. sort peber
- 2 stilke stilk estragon
- 600 g bacon i skiver
- 10 træspid
- 300 g blandet spæde salater
Sådan tilbereder du retten
FISK:
Skær havtaskekødet i 30 ensartede stykker, læg fisken i en skål og mariner den i en marinade af to glas hvidvin i ca. 30 minutter.
Rør rundt i skålen hvert 10. minut.
Lad havtaskestykkerne dryppe af, tør dem af og krydr med stødt koriander, stødt ingefær, peber og hakket estragon.
TERRA-MARE SPYD:
Vikl en skive bacon rundt om hvert havtaskestykke, del derefter hvert stykke i 2 mindre og sæt 3 små stykker på hvert spyd.
Læg spyddene i en bradepande og steg dem i ovnen i ca. 10 minutter ved 220 °C eller steg dem på en grillpande, men de skal i så fald dryppes med lidt olie først.
Anret spyddene på en bund af blandet salat.