Dadler med bacon

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Dadler med bacon

  • 30 min.
  • 8 personer

Ingredienser

DADLER MED BACON
  • 24 store dadler
  • 250 g Tulip Bacon i skiver
  • 24 små kviste af rosmarin
  • 24 træstikker eller tandstikker af træ uden smag
Print opskrift

Nem opskrift på baconsvøbte dadler

Forkæl dine smagsløg med vores opskrift på dadler med bacon. Uanset om du planlægger en hyggelig aften, en festlig begivenhed eller bare ønsker en smagfuld snack, er disse baconindsvøbte dadler den perfekte kombination af sødt og salt.

Det bedste ved denne ret er, at den kan forberedes i god tid – du kan nemlig klargøre dine baconindsvøbte dadler og opbevare dem i køleskabet, klar til at blive bagt, til når lejligheden melder sig. Lad os guide dig igennem opskriften med vores detaljerede trin-for-trin vejledning, så du kan fremtrylle de smagfulde dadler til dig selv og dem, du holder af.

 


Sådan tilbereder du retten

  1. Tænd ovnen på 200 °C.
  2. Vikl baconskiverne om dadlerne sammen med en lille kvist rosmarin ind imellem bacon og dadel.
  3. Læg dadlerne på en bageplade med bagepapir, og bag dem (ca. 15 minutter), til baconen er gylden.
  4. Velbekomme!

 


Tips

Flere små tapasretter

Dadler med bacon er oplagte at servere som en del af et tapasbord. Tapas er en hyggelig fællesspise, som dine gæster med garanti vil nyde. Tapas er også nem for dig som vært at forberede, da mange af retterne kan laves dagen før og stilles på køl natten over.

Se flere tapasopskrifter

 

Mere magi med bacon

Hos Tulip Bacon ønsker vi at inspirere dig til at få endnu mere bacon ind i dit køkken, så du kan forvandle dine måltider med den salte og sprøde ingrediens. Vil du se flere opskrifter med bacon, kan du gå på opdagelse blandt vores baconopskrifter og få inspiration til en masse skønne og smagfulde retter.

Se alle vores opskrifter

 

 

Bacon er alsidigt og kan bruges i mange skønne retter. Udforsk nogle af vores andre opskrifter med bacon, og lad dig inspirere:

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Ja, dadler med bacon kan godt fryses. Inden frysning skal de være komplet tilberedte og afkølede. Opbevar dem i en lufttæt beholder, og frys dem ned i op til tre måneder. Varm dem forsigtigt i ovnen eller mikroovnen, når du er klar til at nyde dem igen.

Dadler med bacon skal bage i ovnen i ca. 20 minutter ved 200°C, eller indtil baconen er sprød og gylden. Overvåg dem omhyggeligt for at undgå overtilberedning.

Følg vores trin-for-trin vejledning ovenfor for at lave lækre dadler med bacon i ovnen. Det er en simpel og velsmagende opskrift, der vil imponere dem, du serverer dem for.