Svøbt mørbrad i bacon- og flødesovs

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Svøbt mørbrad i bacon- og flødesovs

  • 30 min.

Ingredienser

  • 2 svinemørbrader
  • 250 g Tulip Bacon i skiver
  • 2,5 dl piskefløde
  • 150 g Tulip Bacon i tern
  • 1 bundt frisk rosmarin
  • Salt og peber
  • 200 g blandede svampe som fx kantareller, østershatte og champignon
  • Syltede tyttebær til servering
Print opskrift

Fremgangsmåde

TILBEREDNING: 
Afpuds mørbraden og skær den i 4 cm tykke skiver (eller cirka to fingres bredde). Svøb mørbradbøfferne i to skiver bacon hver.

Varm en pande godt op med smør eller olie og steg bøfferne på alle sider sammen med en håndfuld rosmarinkviste.

Tag bøfferne af.

 Bacontern steges på den samme pande. Fløden tilsættes. Saucen smages til med salt og peber og mørbraden kommes tilbage i saucen.

Retten toppes med tyttebær, rosmarin, og svampe efter lyst inden den serveres direkte fra panden eksempelvis med en omgang mos.