Stegte sildmed sprødstegt bacon, rødløg, kapersbær på stilk og rå vagtel-æggeblomme

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Stegte sildmed sprødstegt bacon, rødløg, kapersbær på stilk og rå vagtel-æggeblomme

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 250 g bacon i skiver
  • 1,5 rødløg
  • 1 spsk. grov sennep
  • 20 g rygeost
  • 1 tsk. havsalt
  • 1 knivspids. sort peber
  • 4 sildefileter
  • 100 g rugmel
  • 2 spsk. rapsolie
  • 20 g kapersbær
  • 4 vagtelæg
  • 0,25 bundt. dild
  • 160 g fuldkornsrugbrød
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

BACON: 
Steg bacon sprød på en pande, og lad det dryppe af på fedtsugende papir. Gem halvdelen af baconen til senere.

Pil og hak 1 løg.

Halvdelen af bacon, løg, sennep og rygeost røres sammen og smages til med salt og peber.


STEGTE SILD:
Sildefileterne smøres med “cremen” og foldes filet mod filet.

Fileterne vendes i rugmel, og steges i olie på en pande i ca. 4 minutter til de er gyldne på begge sider. Læg dem derefter på fedtsugende papir.

Læg sildefileten på en tallerken. Pynt med rødløg i ringe, kapersbær, vagtelæggeblomme, sprødstegt bacon og dild.

Servér sammen med rugbrød.

Andre opskrifter fra Tulip

Sprøde vafler

med hjemmelavet is, baconkrymmel og hybenkompot

Pitabrød med Tulip Pålækker Hvidløgsspegepølse

Sandwich med kylling, karry og tartarsauce

Produkter