Stegte sild med sprødstegt baconsamt rødløg, kapersbær på stilk og rå vagtel-æggeblomme

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Stegte sild med sprødstegt baconsamt rødløg, kapersbær på stilk og rå vagtel-æggeblomme

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 250 g bacon i skiver
  • 1,5 rødløg
  • 1 spsk. grov sennep
  • 20 g rygeost
  • 1 tsk. havsalt
  • 1 knivspids. sort peber
  • 4 sildefileter
  • 100 g rugmel
  • 2 spsk. rapsolie
  • 20 g kapersbær
  • 4 vagtelæg
  • 0,25 bundt. dild
  • 160 g fuldkornsrugbrød
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

BACON: 
Steg bacon sprød på en pande, og lad det dryppe af på fedtsugende papir. Gem halvdelen af baconen til senere.

Pil og hak 1 løg.

Halvdelen af bacon, løg, sennep og rygeost røres sammen og smages til med salt og peber.


STEGTE SILD:
Sildefileterne smøres med “cremen” og foldes filet mod filet.

Fileterne vendes i rugmel, og steges i olie på en pande i ca. 4 minutter til de er gyldne på begge sider. Læg dem derefter på fedtsugende papir.

Læg sildefileten på en tallerken. Pynt med rødløg i ringe, kapersbær, vagtelæggeblomme, sprødstegt bacon og dild.

Servér sammen med rugbrød.