Stegte sildmed sprødstegt bacon, rødløg, kapersbær på stilk og rå vagtel-æggeblomme

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Stegte sildmed sprødstegt bacon, rødløg, kapersbær på stilk og rå vagtel-æggeblomme

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 250 g bacon i skiver
  • 1,5 rødløg
  • 1 spsk. grov sennep
  • 20 g rygeost
  • 1 tsk. havsalt
  • 1 knivspids. sort peber
  • 4 sildefileter
  • 100 g rugmel
  • 2 spsk. rapsolie
  • 20 g kapersbær
  • 4 vagtelæg
  • 0,25 bundt. dild
  • 160 g fuldkornsrugbrød
Print opskrift

Fremgangsmåde

BACON: 
Steg bacon sprød på en pande, og lad det dryppe af på fedtsugende papir. Gem halvdelen af baconen til senere.

Pil og hak 1 løg.

Halvdelen af bacon, løg, sennep og rygeost røres sammen og smages til med salt og peber.


STEGTE SILD:
Sildefileterne smøres med “cremen” og foldes filet mod filet.

Fileterne vendes i rugmel, og steges i olie på en pande i ca. 4 minutter til de er gyldne på begge sider. Læg dem derefter på fedtsugende papir.

Læg sildefileten på en tallerken. Pynt med rødløg i ringe, kapersbær, vagtelæggeblomme, sprødstegt bacon og dild.

Servér sammen med rugbrød.

Andre opskrifter fra Tulip

Havtaske på spyd med bacon og salat

Slow Cooked Mørbrad

med mild paprikasauce, pasta, spinat og ristede pinjekerner

Farsbrød med bacon

Produkter