
Stegte sildmed sprødstegt bacon, rødløg, kapersbær på stilk og rå vagtel-æggeblomme
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 250 g bacon i skiver
- 1,5 rødløg
- 1 spsk. grov sennep
- 20 g rygeost
- 1 tsk. havsalt
- 1 knivspids. sort peber
- 4 sildefileter
- 100 g rugmel
- 2 spsk. rapsolie
- 20 g kapersbær
- 4 vagtelæg
- 0,25 bundt. dild
- 160 g fuldkornsrugbrød
Sådan tilbereder du retten
BACON:
Steg bacon sprød på en pande, og lad det dryppe af på fedtsugende papir. Gem halvdelen af baconen til senere.
Pil og hak 1 løg.
Halvdelen af bacon, løg, sennep og rygeost røres sammen og smages til med salt og peber.
STEGTE SILD:
Sildefileterne smøres med “cremen” og foldes filet mod filet.
Fileterne vendes i rugmel, og steges i olie på en pande i ca. 4 minutter til de er gyldne på begge sider. Læg dem derefter på fedtsugende papir.
Læg sildefileten på en tallerken. Pynt med rødløg i ringe, kapersbær, vagtelæggeblomme, sprødstegt bacon og dild.
Servér sammen med rugbrød.