Stegt flæsk med løgsovs

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Stegt flæsk med løgsovs

  • 35 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 kg kartofler
  • 2 løg
  • 50 g smør
  • 2 spsk. hvedemel
  • 4 dl mælk
  • 0,5 tsk. sojasauce
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • 200 g stegeflæsk
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Skræl kartofler og kog dem møre.

LØGSOVS: 
Finhakket løg svitses i panden med smør, uden at den tager farve. Drys mel over og kom mælk i, lidt ad gangen, under omrøring. Lad saucen koge på svag varme i ca. 10 min. Tilsæt soja, salt og peber.

STEGT FLÆSK: 
Steg stegeflæsken i lidt smør indtil det bliver sprødt. Læg stegeflæsket på køkkenrulle.

Server stegeflæsk sammen med kogekartofler og løgsauce.