Stegt flæsk med persillesovs

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Stegt flæsk med persillesovs

  • 35 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 kg kartofler
  • 50 g smør
  • 2 spsk. hvedemel
  • 4 dl mælk
  • 0,5 tsk. sojasauce
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • 200 g tykke skiver bacon
  • 1 bouillon terning
  • 100 g hakket persille
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

  1. Rengør kartoflerne, skær dem ud i både og kog dem møre.

 

PERSILLESOVS

  1. Smelt smørret i en gryde og lad det stå på det varme blus i et par minutter.
  2. Drys mel over og kom mælk i, lidt ad gangen, under omrøring.
  3. Lad saucen koge på svag varme i ca. 10 min.
  4. Tilsæt soja, salt og peber, bouillon terningen og persille.

 

STEGT FLÆSK

  1. Steg baconen sprød på en pande.

 


Tips

Du kan også lave denne ret med løgsovs.