Stegt flæsk med løgsovs

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Stegt flæsk med løgsovs

  • 35 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 kg kartofler
  • 2 løg
  • 50 g smør
  • 2 spsk. hvedemel
  • 4 dl mælk
  • 0,5 tsk. sojasauce
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • 200 g stegeflæsk
Print opskrift

Fremgangsmåde

Skræl kartofler og kog dem møre.

LØGSOVS: 
Finhakket løg svitses i panden med smør, uden at den tager farve. Drys mel over og kom mælk i, lidt ad gangen, under omrøring. Lad saucen koge på svag varme i ca. 10 min. Tilsæt soja, salt og peber.

STEGT FLÆSK: 
Steg stegeflæsken i lidt smør indtil det bliver sprødt. Læg stegeflæsket på køkkenrulle.

Server stegeflæsk sammen med kogekartofler og løgsauce.

Andre opskrifter fra Tulip

Røget mørbrad med rucola, pærer og valnødder

Bagte kartofler med fyld og baconsvøb

Salat med æg, bacon og grønt

toppet med mayonnaisedressing

Produkter