Burger med baconog scamorza ost
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 800 g hakket oksekød
- 125 g bacon i skiver
- 2 tomater
- 80 g scamorza ost
- 4 burgerboller (grove)
- 0,5 salathoved
- 2 dl tomatketchup
Sådan tilbereder du retten
TILBEREDNING:
Form hakket oksefars til bøffer, tryk dem flade og krydder med salt og peber.
Steg bøfferne og baconskiverne på en grillpande eller på grillen.
Læg tomatskiver og scamorza ost på bøfferne, når det næsten er færdigstegt.
BURGEREN SAMLES:
Rist bollen på indersiden, læg salatbladene på bunden og læg derefter en baconskive ovenpå.
Læg herefter de færdige bøffer ind i bollen. Læg til sidst det andet stykke bacon på og top med lidt ketchup.
Anrettes åben på en tallerken.
Tips
Servér med sprøde pommes frites og dip.