Spaghetti alla carbonara

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Spaghetti alla carbonara

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 200 g Bacon i tern
  • 1 spsk. olivenolie
  • 350 g spaghetti
  • 3 pasteuriserede æggeblommer
  • 35 g parmesan
  • 35 g pecorino ost
  • 1 spsk. vand
  • Friskkværnet peber
  • Salt

Fremgangsmåde

Steg bacon i en pande med olie.

Kog spaghetti efter anvisning på emballagen. Hæld vandet fra.

Bland æggeblommer revet parmesan og pecorino ost, tilsæt en skefuld koldt vand. Krydr med generøs mængde kværnet peber og salt.

Hæld spaghetti i panden med stegt bacon, tilsæt æggeblanding. Tag panden fra varmen og bliv ved med at røre indtil æggene får en cremeagtig konsistens.

Servér spaghetti i et varmt serveringsfad og drys revet ost og sort peber over.

Produkter