Spaghetti alla carbonara - en opskrift med bacon fra Tulip

Spaghetti alla carbonara

(3 vurderinger) Min vurdering: 0

Spaghetti alla carbonara

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 200 g Bacon i tern
  • 1 spsk. Olivenolie
  • 350 g Spaghetti
  • 3 Pasteuriserede æggeblommer
  • 35 g Parmesan
  • 35 g Pecorino ost
  • 1 spsk. Vand
  • Friskkværnet peber
  • Salt
Print opskrift

Fremgangsmåde

BACON: 
Steg bacon i en pande med olie.

SPAGHETTI: 
Kog spaghetti efter anvisning på emballagen. Hæld vandet fra.

CARBONARA SAUCE:
Bland æggeblommer revet parmesan og pecorino ost, tilsæt en skefuld koldt vand. Krydr med generøs mængde kværnet peber og salt.

SAMMENSÆT:
Hæld spaghetti i panden med stegt bacon, tilsæt æggeblanding. Tag panden fra varmen og bliv ved med at røre indtil æggene får en cremeagtig konsistens.

Servér spaghetti carbonara i et varmt serveringsfad og drys revet ost og sort peber over.

Produkter