Sød kartoffel med creme fraiche og bacon

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Sød kartoffel med creme fraiche og bacon

  • 1 t. 10 min.

Ingredienser

  • 4 søde kartofler
  • 250 ml crème fraiche
  • Salt og peber
  • 60 g Tulip Stegt Bacon i tern
  • 1 bundt frisk purløg
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

SØD KARTOFFEL: 

Pak de søde kartofler ind i stanniol og bag dem i en time ved 200 ºC.

 Pak kartoflerne ud og skær et snit på langs. Pres lidt på ydersiden, så kartoflen får en fin, dyb lomme til fyldet.

CREME FRAICHE OG BACON:
Rør crème fraiche op med salt og peber, og fyld et par skefulde i kartoflen. Fyld eventuelt bacontern i cremefraichen. Top kartoflen med bacontern og purløgsdrys.

 

SE OPSKRIFTEN SOM VIDEO