Snobrød med bacon med bacon og syltede hybenblomster

Snobrød med baconmed bacon og syltede hybenblomster

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Snobrød med baconmed bacon og syltede hybenblomster

  • 26 t. 0 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 10 g gær
  • 2,5 dl vand
  • 10 g havsalt
  • 15 g sukker
  • 2 spsk. olivenolie
  • 425 g hvedemel
  • 2 dl æbleeddike
  • 10 g tørrede hybenblomster
  • 100 g bacon i skiver
  • 1 tsk. rapsolie
  • 5 nelliker
Print opskrift

Fremgangsmåde

FORBEREDELSE: 
Giv æbleeddiken et hurtigt opkog og hæld det herefter over kronbladene fra hybenblomsterne. Blandingen skal stå tildækket og trække i 1 døgn.

DEJ: 
Opløs gær i lunkent vand sammen med salt, sukker og olivenolie, tilsæt mel lidt ad gangen til det ligner grød. Tilsæt herefter resten af melet, og rør det hele godt sammen.

Tag 4 små grene med en længde på 15 cm og en tykkelse på 1 cm. Gerne bøgegrene. Skyl dem først under vandhanen, og sno herefter dejen omkring grenene.

Drys snobrødene let med mel og læg dem på en bageplade med bagepapir. Lad dem hæve 20 min. under klæde og bag dem herefter ved 250 ºC i ca. 4-6 min.


BACON: 
Steg Bacon på en pande i en smule rapsolie - behøves dog ikke at steges helt sprødt.


SERVERING: 
Pynt snobrødet med bacon, nelliker og syltede hybenblomster.