
Snobrød med bacon
- 30 min.
- 12 personer
Ingredienser
- 25 g gær
- 2,5 dl vand
- 1 knivspids. salt
- 1 tsk. tørret basilikum
- 2 spsk. olivenolie
- 300 g durumhvedemel
- 200 g fuldkornshvedemel
- 12 træspid
- 250 g bacon i skiver
- 6 stilke frisk rosmarin
Sådan tilbereder du retten
DEJEN:
Opløs gæren med vand, salt og tørret basilikum, og bland det sammen med olivenolie, durummel og fuldkornshvedemel i en skål.
Drys mel på bordet og ælt dejen i 5 min. til dejen er glat og elastisk.
SNOBRØD:
Rul et stykke af dejen i en aflang pølseform og sno den omkring en snobrødspind.
Tag en baconskive og sno den omkring dejen. Bag de rustikke bacon-snobrød over bålet til de er gyldne og færdigbagte.