Røræg med bacon og parmesanost

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Røræg med bacon og parmesanost

  • 4 personer

Ingredienser

  • 125 g Tulip Bacon i skiver
  • 6 æg
  • 1 dl fløde
  • 50 g parmesanost, groft revet
  • 3 tomater
  • 1 håndfuld friske basilikumblade
  • 2 spsk. smør
  • Salt og sort peber
Print opskrift

Røræg er altid lækkert til en sen morgenmad eller som brunch. Her har vi piftet røræggene op med bacon og parmesanost, som gør retten lidt ekstra lækker.

 


Sådan tilbereder du retten

  1. Start med at stege baconskiverne i en stegepande uden fedtstof til de er sprøde og har en flot farve. Læg efterfølgende baconskiverne til afdrypning på et stykke køkkenrulle.
  2. Slå dernæst æggene ud i en skål og tilsæt fløde, pisk massen let sammen med en gaffel og krydr med lidt salt, peber og tilsæt revet parmesanost - gem lidt til topping.
  3. Skær efterfølgende tomaterne i mindre stykker samt pluk og hak basilikummen groft.
  4. Varm dernæst smørret op i en stegepande og tilsæt æggemassen. Steg ved lav varme under omrøring, indtil retten bliver til røræg.
  5. Top røræggene med resten af ​​osten, tomater i mindre stykker og den hakkede basilikum. Server med bacon og et godt brød.

 


Tips

Hvad med at servere dine røræg med muffins med ost og bacon? Og så slutte brunchen af med mandelmuffins med bacon.