Pasta med tomatsauceog bacon-urtedrys

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Pasta med tomatsauceog bacon-urtedrys

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 140 g bacon i tern
  • 2 fed hvidløg
  • 0,25 løg
  • 1 ds. hakkede tomater
  • 1 bundt frisk basilikum
  • 1 spsk. persille
  • 0,5 citron
  • 50 g revet parmesan
  • 1 tsk. havsalt
  • 2 knivspids sort peber
  • 350 g spaghetti
  • Olivenolie
Print opskrift

Fremgangsmåde

BACON:

Rist baconternene i olivenolie til de er sprøde. Tag dem op og læg dem på et stykke køkkenrulle men uden at kassere stegefedtet.

TOMATSAUCE: 

Pil løg og hvidløg, og skær hvidløg i flager og hak løg fint.

Steg hvidløgsflager og løg let gyldne i samme fedtstof. Tilsæt tomater og lad saucen simre mens du koger spaghettien.

Smag saucen til med salt og peber og vend den kogte, varme spaghetti i.

BACON-URTEDRYS: 
Bland hakket basilikum og hakket persille med fintrevet citronskal, revet parmesan og bacon. Anret pasta og sauce i dybe tallerkener og drys med bacon-urteblandingen.

Nyhed: Tulip Veggie Bacon

Læs mere om Tulip Veggie Bacon

Andre opskrifter med Tulip Bacon

Rødbedesalat

med gedeost og sprød bacon

Grillede grønne asparges med bacon

Sønderjysk opskrift på marmorerede solæg med baconfyld

Produkter