Pasta med tomatsauceog bacon-urtedrys
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 140 g bacon i tern
- 2 fed hvidløg
- 0,25 løg
- 1 ds. hakkede tomater
- 1 bundt frisk basilikum
- 1 spsk. persille
- 0,5 citron
- 50 g revet parmesan
- 1 tsk. havsalt
- 2 knivspids sort peber
- 350 g spaghetti
- Olivenolie
Sådan tilbereder du retten
BACON:
Rist baconternene i olivenolie til de er sprøde. Tag dem op og læg dem på et stykke køkkenrulle men uden at kassere stegefedtet.
TOMATSAUCE:
Pil løg og hvidløg, og skær hvidløg i flager og hak løg fint.
Steg hvidløgsflager og løg let gyldne i samme fedtstof. Tilsæt tomater og lad saucen simre mens du koger spaghettien.
Smag saucen til med salt og peber og vend den kogte, varme spaghetti i.
BACON-URTEDRYS:
Bland hakket basilikum og hakket persille med fintrevet citronskal, revet parmesan og bacon. Anret pasta og sauce i dybe tallerkener og drys med bacon-urteblandingen.