Pasta med tomatsauceog bacon-urtedrys

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Pasta med tomatsauceog bacon-urtedrys

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 140 g bacon i tern
  • 2 fed hvidløg
  • 0,25 løg
  • 1 ds. hakkede tomater
  • 1 bundt frisk basilikum
  • 1 spsk. persille
  • 0,5 citron
  • 50 g revet parmesan
  • 1 tsk. havsalt
  • 2 knivspids sort peber
  • 350 g spaghetti
  • Olivenolie
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

BACON:

Rist baconternene i olivenolie til de er sprøde. Tag dem op og læg dem på et stykke køkkenrulle men uden at kassere stegefedtet.

TOMATSAUCE: 

Pil løg og hvidløg, og skær hvidløg i flager og hak løg fint.

Steg hvidløgsflager og løg let gyldne i samme fedtstof. Tilsæt tomater og lad saucen simre mens du koger spaghettien.

Smag saucen til med salt og peber og vend den kogte, varme spaghetti i.

BACON-URTEDRYS: 
Bland hakket basilikum og hakket persille med fintrevet citronskal, revet parmesan og bacon. Anret pasta og sauce i dybe tallerkener og drys med bacon-urteblandingen.