Pasta med bacon og champignon i tomat- og flødesauce

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pasta med bacon og champignon i tomat- og flødesauce

  • 4 personer

Ingredienser

  • 125 g Tulip Bacon i skiver
  • 1 løg
  • 400 g friske svampe fx champignon
  • 1 fed hvidløg
  • 400 g spaghetti
  • 2 spsk. tomatpuré
  • 2 dl fløde
  • 1 dl pastavand
  • ½ dl hakket persille
  • 2 spsk. hakket salvie
  • 100 g parmesanost
  • 2 spsk. olivenolie
  • Salt og sort peber
Print opskrift

Mangler du inspiration til en lynhurtig men stadig lækker pastaopskrift, så er denne opskrift på pasta med bacon, champignon i tomat- og flødesauce en super mulighed. Pastaretter er en sikker vinder i den travle hverdag, og hvis ikke alle ingredienserne er at finde i køleskabet, kan for eksempel champignon sagtens skiftes ud med peber, squash eller andre grøntsager. Server evt. pastaen med lækre Mini baconflutes.

 


Sådan tilbereder du retten

  1. Start med at hakke løget og tilbered det dernæst på en pande i smør indtil de bliver bløde.
  2. Hak dernæst svampene og læg dem på panden. Steg dem indtil væsken er forsvundet.
  3. Hak til sidst hvidløget fint og lad det stege med i cirka et minut.
  4. Skær efterfølgende baconen i mindre stykker og steg det sprødt på en pande.
  5. Kog samtidig pastaen efter anvisningen på pakken. Hæld til sidst vandet fra, men gem 1 dl til saucen.
  6. Tilsæt løg, champignon og bacon i gryden med den tilberedte pasta. Rør tomatpuré, fløde og vand i.
  7. Hak krydderurterne fint og riv osten. Bland det hele i gryden med pastaen, tilsæt oliven olien og lad det stege sammen under omrøring i et par minutter.
  8. Smag til sidst pastaretten til med salt og peber.