Pasta med bacon og champignon i tomat- og flødesauce
- 4 personer
Ingredienser
- 125 g Tulip Bacon i skiver
- 1 løg
- 400 g friske svampe fx champignon
- 1 fed hvidløg
- 400 g spaghetti
- 2 spsk. tomatpuré
- 2 dl fløde
- 1 dl pastavand
- ½ dl hakket persille
- 2 spsk. hakket salvie
- 100 g parmesanost
- 2 spsk. olivenolie
- Salt og sort peber
Sådan tilbereder du retten
- Start med at hakke løget og tilbered det dernæst på en pande i smør indtil de bliver bløde.
- Hak dernæst svampene og læg dem på panden. Steg dem indtil væsken er forsvundet.
- Hak til sidst hvidløget fint og lad det stege med i cirka et minut.
- Skær efterfølgende baconen i mindre stykker og steg det sprødt på en pande.
- Kog samtidig pastaen efter anvisningen på pakken. Hæld til sidst vandet fra, men gem 1 dl til saucen.
- Tilsæt løg, champignon og bacon i gryden med den tilberedte pasta. Rør tomatpuré, fløde og vand i.
- Hak krydderurterne fint og riv osten. Bland det hele i gryden med pastaen, tilsæt oliven olien og lad det stege sammen under omrøring i et par minutter.
- Smag til sidst pastaretten til med salt og peber.