Ovnbagt kulmule med bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Ovnbagt kulmule med bacon

  • 1 t. 15 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 600 g kartofler
  • 2 tsk. salt
  • 2 spsk. olivenolie
  • 4 knivspids sort peber
  • 500 g kulmulefilet
  • 250 g bacon i skiver
  • 0,25 bundt frisk oregano
  • 100 g spinat
  • 0,5 romainesalat
  • 2 citroner
Print opskrift

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 210 °C.


KARTOFLER: 
Skrub kartoflerne, og kog dem med skræl på i letsaltet vand, til de er møre. Det tager ca. 20 minutter.

Vend kartoflerne med olivenolie, salt og peber, og læg dem i et ovnfad. Bag dem 15 minutter i ovnen, til de er gyldne.

FISKEN: 
Skær fisken i 4 ensartede stykker. Pak hver filet ind i 4 skiver bacon, drys med oregano, og krydr med peber. Læg fisken i et lille ovnfad ved siden af kartoflerne, og bag den i ca. 10 minutter.


SPINATSALAT: 
Skyl spinaten i flere hold koldt vand.

Skyl romainesalatbladene. Lad både spinat og salat dryppe godt af i en sigte, eller slyng bladene i en salatslynge.

SERVERING: 
Server fiskestykkerne med de ovnstegte kartofler og spinatsalat, og server med citroner skåret i halve.

Stil olivenolie frem på bordet, så man selv kan dryppe lidt olie over sin anretning.

Andre opskrifter fra Tulip

Æbleskiver

med bacon, kanel og æblekompot

Pasta tortiglioni

med Pulled Turkey

Grov risotto med bacon

Produkter