
Omelet med stegte kartofler og baconsamt spidskål og ost
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
OMELET- 8 æg
- 4,5 spsk. olivenolie
- 12 stk. små kartofler med skræl
- 40 g vesterhavsost
- 2 spsk. purløg
- 150 g Tulip Bacon i tern
- Salt
- Friskkværnet peber
- 80 g spidskål
- 100 g cherrytomater
Sådan tilbereder du retten
BACON:
Steg bacontern på en meget varm pande i lidt olie til de er sprøde og gyldne.
Afdryp de stegte bacontern på et stykke køkkenrulle.
OMELET:
Del kartoflerne i mindre stykker og steg dem gyldne i lidt olie.
Bland til hver omelet - æg, olivenolie, bacontern, Vesterhavs ost, purløg, salt og peber sammen.
Varm en pande med ca. 18 cm i diameter ved middel varme. Kom lidt fedtstof på og fordel æggemassen på panden.
Rør let i omeletten, mens den stivner. Fordel ¼ af de stegte kartofler på omeletten og bag den færdig, ca. 3 min.
Når omeletten er klar foldes den på midten og anrettes på en tallerken.
Gentag processen med de resterende omeletter.
SPIDSKÅL:
Skyl og snit spidskålen fint. Halver cherrytomaterne.
Vend spidskål og cherrytomater med olivenolie og smag til med salt og peber.
Fordel spidskål og cherrytomater på omeletterne og drys hver omelet med de resterende bacontern.