Løgskal og sursøde ribs med sprøde bacontern og fløde

Løgskal og sursøde ribsmed sprøde bacontern og fløde

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Løgskal og sursøde ribsmed sprøde bacontern og fløde

  • 1 t. 15 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 2 Løg
  • 6 spsk. Salt
  • 60 g Ribs
  • 2 spsk. Sukker
  • 1 dl Piskefløde
  • 60 g Bacon i tern
  • 16 stilke Skovsyre
Print opskrift

Fremgangsmåde

LØG: 
Stil 2 upillede løg i et ovnfast fad på 3 spsk. Salt hver og bag dem ved 160 ºC i 30 min.
Afkøl herefter og halvér. Skæres 1 cm af ved roden og del løget i skaller.


RIBS: 
Pil ribsene fra stilken og ”ryst” dem sammen med sukker. Lad det stå og trække i 15 min.


FLØDE: 
Pisk fløden let.

BACON: 
Rist Baconternene sprøde på en tør pande.


PYNT: 
Anvend de adskilte løgskaller som små skåle og kom den let piskede fløde i bunden. Pynt med ribs, bacontern og skovsyre.

Produkter