Leverpostej med rødbedekompot og bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Leverpostej med rødbedekompot og bacon

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 100 g rå rødbede
  • 2 spsk. rapsolie
  • 20 g rosiner
  • 0,75 dl grøntsagsbouillon
  • 1 spsk. hvid balsamico
  • 0,5 spsk. rørsukker
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • 125 g bacon i skiver
  • 200 g leverpostej
  • 160 g fuldkornsrugbrød
Print opskrift

Fremgangsmåde

RØDBEDEKOMPOT: 

Rist rødbedestrimler i rapsolie.

Tilsæt rosiner, bouillon, balsamico og rørsukker og lad det koge, til væden er fordampet og rødbederne er godt møre. Smag til med salt og peber.

BACON: 

Steg baconskiverne sprøde.


Servér leverpostejen i skiver på rugbrødet og top med rødbedekompot og bacon.

Andre opskrifter fra Tulip

Braiseret lammeskank

med valnødder, timian, færdigstegt bacon samt brændte forårsløg med hvidskimmelost

Røget mørbrad med rucola, pærer og valnødder

Røget rullepølse med fennikel, svesker, appelsin og dild