Laks i baconsvøb

(2 vurderinger) Min vurdering: 0

Laks i baconsvøb

  • 20 min.
  • 6 personer

Ingredienser

  • 600 g laksefilet
  • 150 g flødeost
  • 1 bundt dild
  • 1 citronskal (økologisk)
  • 250 g bacon i skiver
Print opskrift

Smagfuld og saftig laksefilet i tykke strimler, krydret med flødeost, dild og revet citronskal. Herefter omviklet med baconskiver og bagt i ovnen.


Sådan tilbereder du retten

LAKS I BACONSVØB:

Skær laksefileten i ca. 2 cm tykke strimler på det lange led. 

Rør flødeosten blød med finthakket dild og revet citronskal (kun det gule).

Fordel osten ovenpå laksestykkerne og sno derefter 2-3 skiver bacon omkring hvert stykke laks, så de er helt pakket ind.

Læg dem på en bageplade med bagepapir og bag dem i en 230 °C forvarmet ovn i 8-10 minutter til baconskiverne tager farve. 

Server laks i svøb som en del af frokostbordet eller som en lækker forret med frisk, grøn salat som tilbehør.

Andre opskrifter fra Tulip

Hjemmerørt mayonnaise med bacon

Pommes Anna

med bacon

Baconpandekager med sirup