Lagsagne svøbt i bacon

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Lagsagne svøbt i bacon

Ingredienser

  • 500 g hakket oksekød
  • 1 løg
  • 1-2 fed hvidløg
  • 2 glas færdiglavet tomat sauce
  • 1 monay sauce
  • 1 pose revet mozzarella
  • 6-8 pastaplader
  • 2 3 stks Tulip bacon i skiver
  • 1 tsk oregano
  • Salt
  • Peber
Print opskrift

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen på 180 ºC.

 

TILBEREDNING: 

Pil og hak hvidløg og løg fint på panden

Steg oksekød på panden

Steg et par minutter

Tilsæt 2 glas færdiglavet tomat sauce (eller hjemmelavet tomatsauce)

Smag til med salt, peber, oregano og evt. lidt chili

 

BACON SVØBT LASAGNE:  

Fór en brødform med bacon skiver så bunden og siderne er helt dækket

Byg lagvis med lasagneplader, kødsauce, mornay sauce og revet ost. Gentag det alt efter hvor høj din brødform er.

Slut af med at lægge en stribe af bacon i midten og fold siderne ind, så toppen er helt lukket af bacon.

Sæt lasagnen i ovnen i 25-30 minutter

Nyhed: Tulip Veggie Bacon

Læs mere om Tulip Veggie Bacon

Andre opskrifter med Tulip Bacon

Rødbedesalat

med gedeost og sprød bacon

Hjemmerørt mayonnaise med bacon

tapasmarmelade med æble og bacon