Kyllingebryst svøbt i baconmed knust avokado samt bagte tomater dryppet med baconfedt og hvidløg

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Kyllingebryst svøbt i baconmed knust avokado samt bagte tomater dryppet med baconfedt og hvidløg

  • 1 t. 0 min.
  • 4 personer

Ingredienser

KYLLINGEBRYST SVØBT I BACON
  • 4 kyllingebryster uden skind
  • 500 g Tulip Bacon i skiver
  • 1 citron, kun skallen
KNUST AVOCADO
  • 4 modne avokadoer
  • 1 citron, kun saften
  • Salt og peber
TOMATER MED BACONFEDT
  • 24 små tomater på stilk
  • 1 fed hvidløg
  • Salt og peber
ANRETNING
  • Lidt feldsalat
  • Evt. saften fra 1 lime
Print opskrift

Fremgangsmåde

KYLLINGEBRYST SVØBT I BACON

Bank den tykke del af kyllingebrysterne lidt tyndere, og krydr dem med peber og revet citronskal.

Brug en hel pakke bacon pr. bryst (125 g).

Læg skiverne af bacon, så de overlapper lidt på dit spækbræt, og læg de bankede bryster ovenpå. Fold baconenderne ind over, og tryk dem godt fast.

Steg dem på en varm pande på begge sider startende med den side med samlingen.

Når de er flot gyldne og sprøde på begge sider, tages de af panden, men det smeltede fedt gemmes. 

 

TOMATER MED BACONFEDT

Kom tomaterne stadig med stilkene på i en lille pande eller fad.

Riv dit hvidløg ned i det smeltede baconfedt, og kom det udover tomaterne.

Krydr med salt og peber. Bag dem i ovnen i 20-25 min. ved 200 °C

 

KNUST AVOCADO

Knus avokadokødet med en gaffel sammen med citronsaft, salt og peber. 

 

KYLLINGEBRYST SVØBT I BACON - fortsat

De sidste 10 min. bagetid for tomaterne kommer du kyllingebrysterne med ind i ovnen, så du er sikker på, de er stegt færdige. Det kan jo godt være svært at tjekke med al den bacon omkring. 

 

ANRETNING

Anret det hele med lidt sprød feldsalat og evt. saften fra en lime. 

Andre opskrifter fra Tulip

Fyldt kyllingebryst svøbt i bacon

Brændende kærlighed

Sød kartoffel med creme fraiche og bacon

Produkter