Kalkunsteg i baconflet

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Kalkunsteg i baconflet

  • 1 t. 15 min.

Ingredienser

  • 1 kalkunbryst
  • 250 g Tulip Bacon i skiver
Print opskrift

Fremgangsmåde

TILBEREDNING: 
Afpuds kalkunbrystet for eventuelle sener.

Lav et baconflet. Det er nemmest at gøre ved at lave baconflet på et stykke bagepapir eller film først, for dernæst at pakke stegen ind.

Læg 7-8 skiver ved siden af hinanden. Flet nu bacon ved at tilføje en skive bacon på tværs, mens du løfter hver anden skive og dermed får et fletmønster. I den første række starter du oppefra, men efterhånden som du arbejder ned efter, giver det bedst mening at starte nedefra.

Når du er nået til bunden, lægger du stegen på midten af fletværket, svøber det rundt omkring og flytter så stegen over på en bageplade eller ildfast fad, hvorefter den steges i 50-60 minutter ved 180 ºC.