Grillspyd med baconmed kartoffel og frisk dip

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Grillspyd med baconmed kartoffel og frisk dip

  • 50 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 600 g små kartofler med skræl
  • 200 g creme fraiche
  • 1 fed hvidløg
  • 0,5 tsk. paprika
  • 2 spsk. persille
  • 2 tsk. havsalt
  • 50 g gulerod
  • 50 g hvidkål
  • 50 g rød peberfrugt
  • 125 g bacon i skiver
  • 8 træspid
Print opskrift

Fremgangsmåde

KARTOFLER:
Kog de små kartofler med skræl på. Kom dem herefter ind i ovnen for at få en sidste sprød finish.


DIP: 
Bland creme fraiche, knust hvidløg, paprika (eller cayennepeber), hakket persille og groft salt til en dip.

Hak gulerødder, hvidkål og rød peber i strimler og bland med dressingen.


BACONSPYD: 

Læg Tulip Bacon tynde skiver på bagepapir på en bradepande og steg dem i ovnen ved 180 ºC i ca. 6 minutter. Tag derefter skiverne ud og placér dem på et spyd. Steg herefter bacon færdig i ovnen til de er sprøde, ca. 6 min mere.

Servér baconspyd med kartoffel og den friske dip. Passer perfekt som snack eller som del af tapas menuen.

 

 

 

Andre opskrifter fra Tulip

Sprøde vafler

med hjemmelavet is, bacon krymmel og hybenkompot

Wrap af roastbeef med rodfrugter, rucola og ølsirup

Pirogger med kyllingebryst, feta og rød peberfrugt

Produkter