Grillspyd med baconmed kartoffel og frisk dip
- 50 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 600 g små kartofler med skræl
- 200 g creme fraiche
- 1 fed hvidløg
- 0,5 tsk. paprika
- 2 spsk. persille
- 2 tsk. havsalt
- 50 g gulerod
- 50 g hvidkål
- 50 g rød peberfrugt
- 125 g bacon i skiver
- 8 træspid
Sådan tilbereder du retten
KARTOFLER:
Kog de små kartofler med skræl på. Kom dem herefter ind i ovnen for at få en sidste sprød finish.
DIP:
Bland creme fraiche, knust hvidløg, paprika (eller cayennepeber), hakket persille og groft salt til en dip.
Hak gulerødder, hvidkål og rød peber i strimler og bland med dressingen.
BACONSPYD:
Læg Tulip Bacon tynde skiver på bagepapir på en bradepande og steg dem i ovnen ved 180 ºC i ca. 6 minutter. Tag derefter skiverne ud og placér dem på et spyd. Steg herefter bacon færdig i ovnen til de er sprøde, ca. 6 min mere.
Servér baconspyd med kartoffel og den friske dip. Passer perfekt som snack eller som del af tapas menuen.