Fyldt focaccia

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Fyldt focaccia

  • 40 min.
  • 10 personer

Ingredienser

  • 50 g gær
  • 3 tsk. salt
  • 7,5 dl vand
  • 1,5 kg hvedemel
  • 500 g squash
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 500 g Bacon i skiver
  • 350 g stracchino ost
  • 250 g frisk mozzarella

Fremgangsmåde

Smuldr gær i en skål og tilsæt salt og vand som er lunet i en kasserolle. Lad dejen hæve i ca. en time og del dejen op i stykker efter behov. Husk, at pizzaen består af to lag dej. Lad dejen hvile tildækket et køligt sted, indtil den skal bruges eller i mindst 45 minutter.

Skær squashene i skiver og steg dem i lidt olie med to fed hvidløg og 50 g baconskiver i ca. 3 minutter.

Rul dejen ud i meget tynde bunde og læg dem på en velsmurt bageplade.

Fordel squash, stracchino ost og mozzarella på bundene.

Dæk med endnu en meget tynd bund, luk kanterne godt til, dryp med lidt olie og sæt bagepladen i ovnen.

Bages i ca. 15 minutter ved 200 °C.

Pynt med resten af baconskiverne, stegt enten på panden eller i ovnen.

Produkter