Dinner Salad med grønkål, perlespelt, avokado og bacon-vinaigrette

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Dinner Salad med grønkål, perlespelt, avokado og bacon-vinaigrette

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

VINAIGRETTE
  • 150 g Bacontern
  • 1 dl olivenolie
  • 1 lime
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 2 spsk. persille
  • 0,5 tsk. brun farin
  • Friskkværnet peber
  • Salt
DINNER SALAD
  • 350 g perlespelt
  • 50 g grønkål
  • 120 g romainesalat
  • 1 avocado

Fremgangsmåde

VINAIGRETTE:
Steg bacontern på en meget varm pande i lidt olie til de er sprøde og gyldne. Afdryp de stegte bacontern på et stykke køkkenrulle.
Pisk olie, limesaft og skal, sennep og farin sammen.

Rør persille og stegte bacontern i og smag til med salt og peber.

DINNER SALAD:
Kog perlespelt. Skyl og pluk salat og grønkål.

Hvis der bruges romainesalat, snittes dette i mundrette stykker.

Fjern skal og sten fra avokado og skær i tynde skiver på langs.

Vend forsigtigt ingredienserne med vinaigrette sammen og smag til med salt og peber.

Drys salaten med de resterende stegte bacontern og servér. 

Produkter