Dagen-derpå-bacon-hotdog

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Dagen-derpå-bacon-hotdog

  • 30 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 250 g Tulip Bacon i skiver
  • 2 store hotdogbrød eller baguette
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 4 cherrytomater
  • 1 spsk. syltede agurker
TILBEHØR
  • Pommes frites
Print opskrift

Fremgangsmåde

BACON:

Steg baconskiverne sprøde i ovnen ved 200 ºC. i ca. 15 min.

BACON HOTDOG: 

Lun hotdogbrødene eller baguettes i ovnen i et par minutter og flæk dem på langs.

Smør indersiden af brødene med mayonnaise og fyld rigeligt med bacon i hver.

Pynt af med lidt tomat og agurk – for det kan jo ikke være bacon det hele, vel?

Servér og spis med det samme – evt. sammen med en ordentligt stak fritter og dyppelse!