Cremet aspargessuppe med bacon og forårsløg

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Cremet aspargessuppe med bacon og forårsløg

  • 25 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pakke Mou Aspargessuppe, 1000 g
  • 1 bundt forårsløg - fintsnittet
  • 1 pakke bacon i skiver
  • Friskkværnet salt
  • Evt. lidt olivenolie
Print opskrift

Servér cremet aspargessuppe som forret eller natmad

Aspargessuppe er en klassiker i mange hjem, og den velkendte suppe bliver ofte serveret som både forret og natmad. Men denne variant af den klassiske suppe kan også serveres som hoveret – med lidt brød til. I denne opskrift på cremet aspargessuppe har vi taget den klassiske Mou Aspargessuppe og toppet suppen med sprød bacon og friske forårsløg.

 


Sådan tilbereder du retten

  • Åben pakken med Mou Aspargessuppe, og læg den frosne suppe i en gryde. Sæt gryden over varmen på medium blus, og varm langsomt suppen op til kogepunktet under jævnlig omrøring. 
  • Vask forårsløgene og snit dem fint. 
  • Rist baconskiverne sprøde og lækre i ovnen eller på en pande. Lad baconen dryppe af på et stykke køkkenrulle, og bræk derefter den sprøde bacon i mindre stykker.
  • Fordel den varme aspargessuppe i fire skåle.
  • Top med bacon, forårsløg, friskkværnet peber og evt. lidt olivenolie. Server straks.
  • Velbekomme!

 


Tips

Grønne toppings til aspargessuppe

Aspargessuppe kan varieres i det uendelige. Her i opskriften bruger vi forårsløg, fordi vi synes, at en grøn topping giver noget visuelt til den lidt blegere suppe. Forårsløget kan du også bytte ud med andre friske krydderurter såsom frisk persille eller purløg.

Prøv også aspargessuppe med rejer og dild

 

Lav klassikeren fra bunden

Aspargessuppe er en ægte klassiker: En helt enkel suppe med masser af fylde og god smag. Hvis du har tid og lyst, kan du lave aspargessuppen fra bunden – så har du mestret en klassiker inden for suppeverdenen.

Se grundopskriften på aspargessuppe