

Cremet aspargessuppemed røræg, forårsløg og sprød bacon
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 1 kg Mou Aspargessuppe
- 1 bundt. forårsløg
- 125 g bacon i skiver
- 4 æg
- Salt
- Friskkværnet peber
- 10 g smør
- Franskbrød
Sådan tilbereder du retten
TILBEREDNING:
Varm suppen op og tilsæt fintsnittede forårsløg.
Rist baconskiverne sprøde i ovnen eller på en pande. Afkøl og bræk i mindre stykker.
RØRÆG
Så ud i en skål, krydr med salt og peber og pisk det grundigt sammen. Vend æggemassen på en varm pande i en anelse fedtstof, til den har en fast konsistens. Hold røræggen lun.
ANRETNING:
Fordel suppen i 4 skåle, og læg æg og bacon i.
Servér straks med f.eks. friskbagt brød.