Cremet aspargessuppemed røræg, forårsløg og sprød bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Cremet aspargessuppemed røræg, forårsløg og sprød bacon

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 kg Mou Aspargessuppe
  • 1 bundt. forårsløg
  • 125 g bacon i skiver
  • 4 æg
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • 10 g smør
  • Franskbrød
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

TILBEREDNING: 
Varm suppen op og tilsæt fintsnittede forårsløg.

Rist baconskiverne sprøde i ovnen eller på en pande. Afkøl og bræk i mindre stykker.


RØRÆG
Så ud i en skål, krydr med salt og peber og pisk det grundigt sammen. Vend æggemassen på en varm pande i en anelse fedtstof, til den har en fast konsistens. Hold røræggen lun.

ANRETNING: 
Fordel suppen i 4 skåle, og læg æg og bacon i.

Servér straks med f.eks. friskbagt brød.

Andre opskrifter fra Tulip

Spareribs

med tortilla wraps, guacamole og salsa

Østers

med grillet agurkesauce og sprød bacon

Fyldte tarteletter med Sandwich Kylling & Bacon

Produkter