Cremet aspargessuppe med røræg, forårsløg og sprød bacon

Cremet aspargessuppemed røræg, forårsløg og sprød bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Cremet aspargessuppemed røræg, forårsløg og sprød bacon

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 kg Mou Aspargessuppe
  • 1 bundt. forårsløg
  • 125 g bacon i skiver
  • 4 æg
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • 10 g smør
  • Franskbrød
Print opskrift

Fremgangsmåde

TILBEREDNING: 
Varm suppen op og tilsæt fintsnittede forårsløg.

Rist baconskiverne sprøde i ovnen eller på en pande. Afkøl og bræk i mindre stykker.


RØRÆG
Så ud i en skål, krydr med salt og peber og pisk det grundigt sammen. Vend æggemassen på en varm pande i en anelse fedtstof, til den har en fast konsistens. Hold røræggen lun.

ANRETNING: 
Fordel suppen i 4 skåle, og læg æg og bacon i.

Servér straks med f.eks. friskbagt brød.