Chili cheese tops med bacon

(3 vurderinger) Min vurdering: 0

Chili cheese tops med bacon

  • 1 t. 0 min.

Ingredienser

  • 150 g revet cheddarost
  • 2 spsk. flødeost naturel
  • 3 spsk. jalapenos
  • 125 g Tulip Bacon i skiver
  • 1-2 dl hvedemel
  • 2 æg
  • 1-2 dl rasp
  • 1 liter olie
Print opskrift

Fremgangsmåde

BACON: 
Steg baconskiverne sprøde i ovnen ved 200 ºC. i 10-15 minutter.

Dryp fedtet af og lad dem køle.

Hak baconen groft.

 
BACON CHILI CHEESE TOPS:

Hak jalapenos fint og bland med cheddarost, bacon og flødeost.

Rør godt sammen og form små kugler af blandingen. Tryk kuglerne godt sammen, sæt dem på frys i ca. 20 minutter.

 Vend ostekuglerne i mel, så æg og så rasp, så æg og rasp igen.

Varm olien op i en gryde og steg til de små ostekugler er gyldne, og osten er smeltet.

Servér straks.

Nyhed: Tulip Veggie Bacon

Læs mere om Tulip Veggie Bacon

Andre opskrifter med Tulip Bacon

Rødbedesalat

med gedeost og sprød bacon

Hjemmerørt mayonnaise med bacon

tapasmarmelade med æble og bacon

Produkter