Chili cheese tops med bacon

(4 vurderinger) Min vurdering: 0

Chili cheese tops med bacon

  • 1 t. 0 min.

Ingredienser

  • 150 g revet cheddarost
  • 2 spsk. flødeost naturel
  • 3 spsk. jalapenos
  • 125 g Tulip Bacon i skiver
  • 1-2 dl hvedemel
  • 2 æg
  • 1-2 dl rasp
  • 1 liter olie
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

BACON: 

  1. Steg baconskiverne sprøde i ovnen ved 200 ºC. i 10-15 minutter.
  2. Dryp fedtet af og lad dem køle.
  3. Hak baconen groft.

 
BACON CHILI CHEESE TOPS:

  1. Hak jalapenos fint og bland med cheddarost, bacon og flødeost.
  2. Rør godt sammen og form små kugler af blandingen. Tryk kuglerne godt sammen, sæt dem på frys i ca. 20 minutter.
  3. Vend ostekuglerne i mel, så æg og så rasp, så æg og rasp igen.
  4. Varm olien op i en gryde og steg til de små ostekugler er gyldne, og osten er smeltet.
  5. Servér straks.