Chili cheese tops med bacon
- 1 t. 0 min.
Ingredienser
- 150 g revet cheddarost
- 2 spsk. flødeost naturel
- 3 spsk. jalapenos
- 125 g Tulip Bacon i skiver
- 1-2 dl hvedemel
- 2 æg
- 1-2 dl rasp
- 1 liter olie
Sådan tilbereder du retten
BACON:
- Steg baconskiverne sprøde i ovnen ved 200 ºC. i 10-15 minutter.
- Dryp fedtet af og lad dem køle.
- Hak baconen groft.
BACON CHILI CHEESE TOPS:
- Hak jalapenos fint og bland med cheddarost, bacon og flødeost.
- Rør godt sammen og form små kugler af blandingen. Tryk kuglerne godt sammen, sæt dem på frys i ca. 20 minutter.
- Vend ostekuglerne i mel, så æg og så rasp, så æg og rasp igen.
- Varm olien op i en gryde og steg til de små ostekugler er gyldne, og osten er smeltet.
- Servér straks.