Burger med plantefars og Tulip Veggie Bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Burger med plantefars og Tulip Veggie Bacon

  • 25 min.
  • 4 personer

Ingredienser

BØF OG BACON
  • 4 plantebaserede bøffer eller 300-400 g plantefars (fx fra Naturli')
  • 6 skiver Tulip Veggie Bacon
  • Olie til stegning
HVIDLØGSMAYONNAISE
  • 2 dl god mayonnaise
  • 1-2 fed hvidløg
BURGER
  • 4 burgerboller
  • 2 tomater
  • 1 rødløg
  • 1 salathoved
  • Salt
  • Peber
  • Evt. ketchup
Print opskrift

Har du også længe ledt efter den bedste vegetariske burgeropskrift? Vi giver dig det bedste udgangspunkt med vores vegetariske bacon, Tulip Veggie Bacon, der giver et sprødt og smagfuldt bid. Sammen med alle de andre ingredienser kan du servere et smagfuldt måltid for hele familien.

Læs mere om tilberedning af Tulip Veggie Bacon og mest stillede spørgsmål her

 


Sådan tilbereder du retten

BØF OG BACON

Tilbered de plantebaserede bøffer som skrevet på pakken eller form 4 bøffer af plantefars og steg på en pande et par minutter på hver side, til bøfferne er gyldne og stegte. Krydr med salt og peber.

Steg Tulip Veggie Bacon-skiverne på en varm pande med smagsneutral olie i 2-3 minutter på hver side, til de er blevet gyldne og sprøde.

Tag dem af varmen og skær hver skive i 2-3 grove stykker.

HVIDLØGSMAYONNAISE

Pres hvidløgsfeddet og rør sammen med mayonnaise.

Smag mayonnaisen til med salt og peber.

BURGER

Pluk store blade af salathovedet, skyl salaten og dup den tør.

Skær tomater og løg i skiver.

Skær burgerbollerne og rist dem på en brødrister eller i ovnen.

Smør lidt hvidløgsmayonnaise på hver skårne ”overflade” og byg burgeren op med bunden af bollen, salat, plantebøf, tomater, løg og Tulip Veggie Bacon-skiver.

Top med overdelen og servér straks den lækre burger.

Andre vegetariske opskrifter

Club Sandwich med Tulip Veggie Bacon og vegetarisk kylling

Avocado-toast med Tulip Veggie Bacon

Vegetarisk brunch med Tulip Veggie Bacon

Andre opskrifter fra Tulip

Vildtgryde

Baconsvøbte løgringe

Røget mørbrad med julesalat, svampe og pinjekerner