Benløse fuglemed grillede grøntsager

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Benløse fuglemed grillede grøntsager

  • 1 t. 25 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 800 g oksekød middelfedt
  • 150 g bacon i skiver
  • 25 g smør
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • 5 dl grøntsagsbouillon
  • 2 dl rødvin
  • 1 dl piskefløde
  • 2 squash
  • 2 fennikelknolde
  • 2 røde peberfrugter
  • 1 spsk. olivenolie
  • 4 stilke rosmarin
  • 2 store gulerødder
  • 100 g bredbladet persille
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

KØDET:

  1. Skær kødet ud i tynde bøffer, og bank dem flade.
  2. Fordel gulerødderne og persillen på kødet.
  3. Rul kødet sammen på den korte led, så rullerne bliver 8 cm lange. Hver rulle omvikles med bacon, og der bindes 2 stykker bomuldsgarn omkring kødrullen.
  4. Smørret smeltes i en gryde, og de benløse fugle brunes heri på alle sider. Drys med salt og peber. Tilsæt bouillon og vin og lad kødet simre under låg ved middel varme ca. 60 min.


SAUCE:

  1. De benløse fugle tages op, fløden tilsættes og saucen smages til. Kan evt. jævnes.


GRØNTSAGER:

  1. Squash, fennikel og peberfrugt skæres i brede, store stykker og pensles med olivenolie tilsat rosmarin.
  2. Grilles kort – evt. på en grillpande – de skal ikke miste deres sprødhed.