Baconsvesker med ost& Dadler i bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Baconsvesker med ost& Dadler i bacon

  • 30 min.
  • 8 personer

Ingredienser

BACONSVESKER
  • 24 store svesker med sten
  • 100 g mild ost
  • 200 g Bacon i skiver
  • 24 træstik eller tandstikker af træ uden smag
DADLER I BACON
  • 24 store dadler
  • 250 g Bacon i skiver
  • 24 små kviste af rosmarin
  • 24 træstik eller tandstikker af træ uden smag

Den populære russiske snack med ostefyldte svesker og bacon kendes også i flere sydlandske variationer, f.eks. som en spansk tapas. Den søde konfektagtige smag kommer særligt frem i dadler med bacon og giver pikant smag, når de friske grene tilsættes.


Fremgangsmåde

BACONSVESKER:
Tænd ovnen på 200 °C.

Skær stenene fra langs siden af sveskerne.
Læg et stykke ost i hver sveske.
Brug 200 g baconskiver og vikl det om de ostefyldte svesker, så åbningen lukkes og hæft med en stik.
Læg baconsveskerne på en bageplade med bagepapir og bag dem til baconen er gylden (ca. 15 minutter).

DADLER I BACON:
Vikl de sidste 250 g baconskiver om dadlerne. 
Stik en lille kvist timian ind imellem bacon og dadel.
Læg dadlerne på en bageplade med bagepapir og bag dem (ca. 15 minutter) til baconen er gylden.

Produkter