Baconsnaps/baconvodka lavet på snaps eller vodka og bacon

Baconsnaps/baconvodkalavet på snaps eller vodka og bacon

(4 vurderinger) Min vurdering: 0

Baconsnaps/baconvodkalavet på snaps eller vodka og bacon

  • 25 t. 20 min.
  • 8 personer

Ingredienser

  • 250 g bacon i skiver
  • 7 dl snaps, 40 % vol.
Print opskrift

Fremgangsmåde

BACONSNAPS/BACONVODKA:

Skær Baconskiverne i små stykker og steg dem på en pande ved middelvarme, indtil de er meget sprøde, men ikke sorte.

Hæld vodka/snaps og baconstykker i et syltetøjsglas. Hæld forsigtigt det frasmeltede fedt oveni. Man kan også bytte om på rækkefølgen.

Skru låget på glasset, og sæt glasset i fryseren.

Tag efter mindst 24 timer glasset ud og fedtproppen med baconstykker kan forsigtigt og nemt løsnes og bortskaffes. Vodkaen er måske grumset; men i hvert fald er der lidt baconstykker tilbage.

Filtrer derfor vodkaen gennem diverse filtre og hæld den retur i den tomme vodka/snapse flaske.

Servér den iskold.