LUNE BACONCHIPS MED CREMET GUACAMOLE

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

LUNE BACONCHIPS MED CREMET GUACAMOLE

  • 30 min.
  • 2 personer

Ingredienser

BACONCHIPS
  • 375 g Tulip Bacon i skiver
GUACAMOLE
  • 2 modne avokadoer
  • 1 spsk. finthakket rødløg
  • 1 tomat
  • 1 fed hvidløg
  • 1 dl creme fraiche
  • Citronsaft, salt, peber og evt. chili
  • Evt. koriander
Print opskrift

Chips af bacon dyppet i hjemmelavet guacamole? Så bliver det ikke meget bedre.

Baconstykkerne lægges dobbelt og steges i ovnen, så de danner en tyk, sprød baconchip, der ikke knækker, når man dypper den i den lækre, cremede guacamole.

Det er let at lave guacamolen, og rengøringen slipper du for, når du steger baconchipsene i ovnen.

 

 


Fremgangsmåde

BACONCHIPS:
Find en bageplade frem og beklæd med bagepapir.

Tag hver skive bacon og fold den på midten, så den ligger dobbelt – en kort men tyk bacon chip.

Steg baconskiverne sprøde i ovnen ved 200 ºC. i 10-15 minutter.

Dryp fedtet af og lad skiverne køle.

 
GUACAMOLE: 
Fjern stenen fra avokadoen og mos den med hakket rødløg.

Fjern kernerne og det ”våde” fra tomaten og hak kødet i små tern.

Kom tomaterne op til avokadoerne og pres hvidløg ned i blandingen.

Kom cremefraiche ved, rør rundt og smag til med salt, peber, citronsaft og evt. lidt chili eller cayennepeber.

Drys med hakket bacon og evt. koriander inden servering.

Servér og spis med det samme.


Tips

Servér disse baconchips som en lækker snack, forret eller som et sjovt indslag til nogen, der elsker bacon.

Husk at baconskiverne stadig gerne må være lidt lune ved servering, da de ellers godt kan miste deres sprødhed. Guacamolen sagtens kan holde sig et par timer i køleskabet.

Andre opskrifter fra Tulip

Røget mørbrad med julesalat, svampe og pinjekerner

Hamburgerryg med rygeost

grønne asparges og karse

Forloren hare

med ribsgelé

Produkter