Baconchips med guacamole

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Baconchips med guacamole

  • 30 min.

Ingredienser

  • 375 g Tulip Bacon i skiver
  • 2 modne avokadoer
  • 1 spsk. finthakket rødløg
  • 1 tomat
  • 1 fed hvidløg
  • 1 dl creme fraiche
  • Citronsaft, salt, peber og evt. chili
  • Evt. koriander
Print opskrift

Fremgangsmåde

BACON: 
Find en bageplade frem og beklæd med bagepapir.

Tag hver skive bacon og fold den på midten, så den ligger dobbelt – en kort men tyk baconchip.

Steg baconskiverne sprøde i ovnen ved 200 ºC. i 10-15 minutter.

Dryp fedtet af og lad skiverne køle.

 
GUACAMOLE: 

Fjern stenen fra avokadoen og mos den med hakket rødløg.

Fjern kernerne og det ”våde” fra tomaten og hak kødet i små tern.

Kom tomaterne op til avokadoerne og pres hvidløg ned i blandingen.

Kom cremefraiche ved, rør rundt og smag til med salt, peber, citronsaft og evt. lidt chili eller cayennepeber.

Drys med hakket bacon og evt. koriander inden servering.

 

Servér og spis med det samme.