Baconhjerte

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Baconhjerte

  • 25 min.
  • 1 person

Ingredienser

  • 40 g bacon i skiver
  • 1 æg
  • 0,25 bundt purløg
  • 1 knivspids sort peber
  • 1 skive hvede toastbrød
Print opskrift

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 200 ºC (hvis varmluft, da 190 ºC).

BACON HJERTE: 

Læg bagepapir på en bradepande, og form et baconhjerte af to stykker bacon. Brug evt. en hjerteform eller form et hjerte af sammenrullet sølvpapir og for formen med bacon. Baconhjertet bages i ovnen i ca. 6 minutter, eller indtil det er ca. 50% færdigstegt.

Tag bradepanden ud af ovnen og slå forsigtigt et æg ned i midten af baconhjertet. Bag baconhjertet videre i ovnen i ca. 8-10 minutter, eller indtil ægget er let gylden og gennemstegt.

Drys med karse eller purløg og kværnet peber.

Servér baconhjertet på en fin tallerken med ristet toastbrød.