Muffins med bacon og æg

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Muffins med bacon og æg

  • 25 min.
  • 4 personer

Ingredienser

Print opskrift

Find alle de bedste brunch opskrifter fra Tulip lige her.

 


Sådan tilbereder du retten

Nok til fire stk. muffins med bacon og æg:

BACON: 

  1. Tænd ovnen på 180 ºC.
  2. Kom baconskiverne på en bageplade og steg dem let i ca. 5-7 min. i ovnen. De skal ikke være sprøde. Bare lige tilberedt.

MUFFINS: 

  1. Smør en muffinform med lidt olie eller smør.
  2. For formene med baconskiverne. Vi anbefaler 2 bacon per muffin.
  3. Slå et æg ud i hver foret form.
  4. Krydr med salt og peber.
  5. Bag ved ca. 12-15 min og pynt med purløg inden servering.

 


Tips

Er det nogle store æg du bruger, kan du med fordel frasortere lidt at æggehviden.