
Æggekage med bacon
- 30 min.
- 6 personer
Ingredienser
BACON- 18 skiver Tulip Bacon i skiver (ca. 300 g)
- Olie
- 6 æg
- 1,5 spsk. kartoffelmel
- 1,5 dl sødmælk
- Salt
- Friskkværnet peber
- Frisk purløg
- Evt. ristet rugbrød
- Køkkenrulle
- Saks
Sådan tilbereder du retten
BACON:
Steg baconskiver på en meget varm pande i lidt olie til det er sprødt og gyldent.
Afdryp de stegte baconskiver på et stykke køkkenrulle.
Hæld stegefedtet fra i en skål. Tør panden af med køkkenrulle.
ÆGGEMASSE:
Pisk æg, kartoffelmel og mælk sammen i en skål med salt og friskkværnet peber.
ÆGGEKAGE:
Hæld 1 spsk. baconfedt på en varm pande.
Hæld æggemassen over.
Skru ned for varmen, og steg æggekagen til den er næsten stivnet (prik lidt i massen indimellem med en gaffel for at se, hvornår det sker).
Tag æggekagen af varmen og lad den stivne.
SERVERING:
Pynt æggekagen med de sprødstegte baconskiver og med klippet purløg. Servér eventuelt ristet rugbrød til.