Brunchmuffins med bacon

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Brunchmuffins med bacon

  • 45 min.
  • 12 personer

Ingredienser

  • 10-12 store æg
  • 200 g Tulip Bacon i tern
  • 1 håndfuld spinat, grofthakket
  • 8 cherrytomater, halveret
  • 4-8 champignon, i skiver
  • ½ peberfrugt, i tern (Grøn & Rød peberfrugt)
  • 100 g revet cheddarost
  • Salt og peber
  • 1 spsk. Purløg til pynt
Print opskrift

Find alle de bedste brunch opskrifter fra Tulip lige her.

 


Sådan tilbereder du retten

Steg bacon i tern halvsprødt på en pande og lad det køle af.

Slå æggene ud i en skål og pisk dem sammen.

Smør en metal-muffinform med 12 huller med olie eller smør.

Kom hakket spinat, 1 tsk. bacontern og cherrytomater i fire af hullerne.

Fordel cheddarost og 1 spsk. bacontern i hver af fire nye huller.

Kom champignon, 1 tsk. bacontern og peberfrugt i de sidste fire huller.

Krydr med salt og peber, og fordel æggemassen i alle huller til det når ¾ op ad kanten.

Bag i ca. 20 minutter ved 180 ºC.

Lad dem køle let af, inden du tager dem ud af formen.

Du kan også lave dem i muffinsforme af papir.