
Æggesalat med bacon
- 4 personer
Ingredienser
- 100 g mayonnaise
- 50 g creme fraiche
- 1 tsk. karry
- ½ stk. rød peberfrugt
- 0.25 bundt purløg
- ¼ bundt forårsløg
- 4 stk. æg
- Salt og peber
- 150 g Tulip Bacon i tern
Sådan tilbereder du retten
- Kog æg, så de er hårdkogte. Alt efter størrelse skal de have 9-11 minutter.
- Pil æggene og lad dem afkøle i kold vand.
- Hak purløg og forårsløg fint. Skær peberfrugt i små tern.
- Opvarm en tør pande.
- Tilsæt bacontern og lad det stege til det er sprødt.
- Gør en tallerken klar med fedtsugende papir på. Læg bacontern over på tallerkenen og lad papiret suge noget af fedtet. Sæt det til side.
- Bland mayonnaise, creme fraiche, salt, peber, karry, purløg, forårsløg og peberfrugt.
- Når æggene er nedkølet hakkes de i små tern.
- Vend til sidst hakkede æg og ¾ del af de sprødstegte bacontern i.
- Anret æggesalaten i en skål. Pynt med de resterende bacontern og evt. lidt purløg på toppen.
- Server æggesalaten på ristet brød eller i en sandwich.
SE HVOR NEMT DET ER. VELBEKOMME: