Æggemuffins med bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Æggemuffins med bacon

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 250 g bacon i skiver
  • 6 skiver mørkt rugbrød
  • 4 æg
  • 80 g cheddar
  • Bage-/stegemargarine
  • Purløg
Print opskrift

Lækre "bacon og æg muffins" med rugbrød, sprøde baconskiver og revet ost. Perfekte til brunch, frokostbordet eller som mættende snack. 


Sådan tilbereder du retten

MUFFINS: 
Steg baconskiverne på en pande i fedtstof til de er let gyldne på begge sider men stadig bløde. De må endelig ikke blive sprøde.

Rist rugbrødet på en brødrister og stik runde skiver ud, der passer i størrelsen med bunden af din muffin-bradepande eller små cocotter.

Smør bradepanden eller cocotterne grundigt med fedtstof. Læg ristet rugbrød i bunden og fór siderne med to skiver bacon pr. form. 

Rør æg og ost sammen og fordel blandingen i de baconforede forme. Bag dem i en 200° forvarmet ovn (varmluft 185 °C) i 12-15 minutter. 

SERVERING: 
Tag dem ud af formene og server med masser af hakket purløg på toppen.

Andre opskrifter fra Tulip

Pennette alla boscaiola

Tærte med bacon, emmentaler og purløgscreme

Ovnbagt nytårstorsk med bacon og spinatsalat

Produkter