
Æggekage på pandemed bacon og purløg
- 20 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 5 æg
- ½ dl fløde
- ca. ¼ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 125 g Tulip Bacon i skiver
- 10 stk. cherrytomater
- Purløg
- Smør til stegning
- Rugbrød
Sådan tilbereder du retten
Slå æggene ud i en skål og pisk dem sammen med salt, peber og fløde.
Varm en pande op og steg baconskiverne sprøde og gyldne.
Læg skiverne til side, evt. på et stykke køkkenrulle.
Kom 1 tsk. smør på panden med baconfedtet og hæld æggemassen på panden. Skru ned til lav varme (eller træk den på indirekte varme på bål/grill).
Steg æggekagen i små 10 minutter, til alt æggemasse har sat sig.
Skær cherrytomaterne i halve, drys dem på æggekagen sammen med klippet purløg og sprød bacon.
Servér med en skive rugbrød.